Повезане вести

Инцидент у Залужанима: Млади полицајац се ранио док је чистио оружје, збринут у болници

Инцидент у Залужанима: Млади полицајац се ранио док је чистио оружје, збринут у болници

Курир 13.09.2022
Двадесетдвогодишњи полицајац ранио се док је чистио оружје у Центру за обуку полиције МУП Републике Српске у Залужанима. Из ПУ Бањалука је саопштено да су јуче поступили по пријави, да је кругу Центра за обуку Министарства… »
"Полицајац се сам ранио након обуке": Огласио се МУП Српске о инциденту у Залужанима

"Полицајац се сам ранио након обуке": Огласио се МУП Српске о инциденту у Залужанима

Блиц 13.09.2022
У Центру за обуку Министарства унутрашњих послова Републике Српске јуче се полицајац сам ранио, потврђено је у ПУ Бањалука. Они су рекли да су јуче поступили по пријави, да је кругу Центра за обуку Министарства унутрашњих… »
Млади полицајац се ранио док је чистио оружје: Инцидент у Залужанима

Млади полицајац се ранио док је чистио оружје: Инцидент у Залужанима

Телеграф 13.09.2022
Обавештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука и у току је рад по пријави. Млади полицајац (22) ранио се у понедељак док је чистио оружје у Центру за обуку полиције МУП РС у Залужанима, у Републици Српској. У… »
Инцидент у Залужанима: Млади полицајац се ранио док је чистио оружје

Инцидент у Залужанима: Млади полицајац се ранио док је чистио оружје

Блиц 12.09.2022
Двадесетдвогодишњи полицајац ранио се данас док је чистио оружје у Центру за обуку полиције МУП Републике Српске у Залужанима. У Полицијској управи Бањалука рекли су да је надлежној Полицијској станици данас око 16.05 часова… »

Вести дана »