Povezane vesti
10 devojaka policiji i Tužilaštvu objasnilo kako su postale žrtve seksualnog predatora na časovima jahanja
Telegraf 13.09.2022
Nezanično, neke od žrtava prijavile su ga za silovanje, druge za pokušaj silovanja, ali ima i onih za nedozvoljene polne radnje. Poznati kaskader i učitelj jahanja M.Đ. uhapšen je juče nakon što je 10 devojka policiji i Tužilaštvu do detalja… »
"Sa 17 me silovao, devojkama davao isti nadimak": Ispovest Katarine koja tvrdi da ju je zlostavljao kaskader
Telegraf 13.09.2022
Samo mesec dana nakon silovanja, trenera su, početkom 2011. druge dve devojke tužile za seksualno uznemiravanje. Katarina Šolaja (29), koja tvrdi da ju je poznati trener jahanja M.Đ. silovao ispričala je u ispovesti za Blic da je on u više navrata… »
Učitelj jahanja u sredu na saslušanju u tužilaštvu
Dnevnik 13.09.2022
BEOGRAD: Kaskader i učitelj jahanja u Konjičkom klubu MBM M.Đ, koji je osumnjičen za seksualno uznemiravanje više devojaka, sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu. Druge detalje… »
Kurir u konjičkom klubu gde je kaskader kidisao na devojke: 11 godina silovao učenice škole jahanja, ovako se sve razotkrilo…
Kurir 13.09.2022
BEOGRAD - U zajedničkoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je seksualni predator. Reč je o M. Đ. poznatom kaskaderu i učitelju jahanja u Lipovačkoj šumi. Njega je navodno policiji… »
Imala sam 17 godina kada me je silovao! Ispovest žrtve seksualnih napada kaskadera: Svim devojčicama je davao isti nadimak
Kurir 13.09.2022
Imala sam 17 godina kada me je trener jahanja u Konjičkom klubu MBM M. Đ. (68) silovao. Legao je preko mene i primoravao me da radim stvari koje nisam želela – kaže u ispovesti jedna devojka koja je bila žrtva kaskadera i trenera jahanja. Ona je sa… »
"Gurnuo me je i legao preko mene", ispovest žrtve učitelja jahanja: Kaskader šokirao rečima: Moraš da sv*šiš na konju
Mondo 13.09.2022
M.Đ., poznati kaskader uhapšen je zbog silovanja i obljube najmanje 10 devojaka, a jedna njegova žrtva ispričala je traumu koju je doživela 2009. godine, kada ju je učitelj konja zlostavljao. M.Đ., poznati kaskader uhapšen je zbog silovanja i… »
„Imala sam 17 godina kada me je silovao“: Ispovest žrtve učitelja jahanja
Nova 13.09.2022
"Imala sam 17 godina kada me je trener jahanja u Konjičkom klubu MBM Miloš Đukić (68) silovao. Legao je preko mene i primoravao me da radim stvari koje nisam želela", kaže Katarina Šolaja (29), žrtva privedenog učitelja jahanja. Naša sagovornica… »
"Prvo bi zadobio poverenje, a onda bi to iskoristio" 10: devojaka policiji i Tužilaštvu objasnilo kako su postale žrtve…
Blic 13.09.2022
Poznati kaskader i učitelj jahanja M.Đ. uhapšen je juče nakon što je 10 devojka policiji i tužilaštvu do detalja ispričalo kako su postale žrtve seksualnog predatora. Njemu je kasno sinoć određeno policijsko zadržavanje nakon čega će biti… »
Ovo je uhapšeni kaskader: Poznati učitelj jahanja osumnjičen da je seksualni predator! Terete ga za obljubu 10 učenica…
Blic 12.09.2022
Muškarac koji je danas uhapšen u zajedničkoj akciji Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je učitelj jahanja u Lipovačkoj šumi i poznati kaskader koji je vrhunac slave dostigao filmovima "Neretva" i… »
Vesti dana »
Policijske brigade štitovima omogućile Vučiću odlazak iz Predsedništva: Studenti poručuju da nisu plaćeni i da se neće predati (VIDEO, FOTO)
Danas pre 14 minutajoš 5 povezanih
(Video) Zavirite na gala žurku kod đoganijevih: Vesna i Đole napravili haos kod sina na 18. rođendanu, đuskali sa njim, a ovo je bila najemotivnija scena
Blic pre 32 minutajoš 5 povezanih
"Dajem joj: Novac!" Sale Tropiko otkrio u "Ceca show" u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom Jovanom Pajić
Blic pre 2 satajoš 1 povezana