Повезане вести
"Са 17 ме силовао, девојкама давао исти надимак": Исповест Катарине која тврди да ју је злостављао каскадер
Телеграф 13.09.2022
Само месец дана након силовања, тренера су, почетком 2011. друге две девојке тужиле за сексуално узнемиравање. Катарина Шолаја (29), која тврди да ју је познати тренер јахања М.Ђ. силовао испричала је у исповести за Блиц да је… »
10 девојака полицији и Тужилаштву објаснило како су постале жртве сексуалног предатора на часовима јахања
Телеграф 13.09.2022
Незанично, неке од жртава пријавиле су га за силовање, друге за покушај силовања, али има и оних за недозвољене полне радње. Познати каскадер и учитељ јахања М.Ђ. ухапшен је јуче након што је 10 девојка полицији и… »
Учитељ јахања у среду на саслушању у тужилаштву
Дневник 13.09.2022
БЕОГРАД: Каскадер и учитељ јахања у Коњичком клубу МБМ М.Ђ, који је осумњичен за сексуално узнемиравање више девојака, сутра ће бити саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду, потврђено је Танјугу у том тужилаштву… »
Курир у коњичком клубу где је каскадер кидисао на девојке: 11 година силовао ученице школе јахања, овако се све разоткрило…
Курир 13.09.2022
БЕОГРАД - У заједничкој акцији Министарства унутрашњих послова Србије и Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапшен је сексуални предатор. Реч је о М. Ђ. познатом каскадеру и учитељу јахања у Липовачкој шуми. Њега је наводно… »
Имала сам 17 година када ме је силовао! Исповест жртве сексуалних напада каскадера: Свим девојчицама је давао исти надимак
Курир 13.09.2022
Имала сам 17 година када ме је тренер јахања у Коњичком клубу МБМ М. Ђ. (68) силовао. Легао је преко мене и приморавао ме да радим ствари које нисам желела – каже у исповести једна девојка која је била жртва каскадера и тренера… »
"Гурнуо ме је и легао преко мене", исповест жртве учитеља јахања: Каскадер шокирао речима: Мораш да св*шиш на коњу
Мондо 13.09.2022
М.Ђ., познати каскадер ухапшен је због силовања и обљубе најмање 10 девојака, а једна његова жртва испричала је трауму коју је доживела 2009. године, када ју је учитељ коња злостављао. М.Ђ., познати каскадер ухапшен је… »
„Имала сам 17 година када ме је силовао“: Исповест жртве учитеља јахања
Нова 13.09.2022
"Имала сам 17 година када ме је тренер јахања у Коњичком клубу МБМ Милош Ђукић (68) силовао. Легао је преко мене и приморавао ме да радим ствари које нисам желела", каже Катарина Шолаја (29), жртва приведеног учитеља јахања… »
"Прво би задобио поверење, а онда би то искористио" 10: девојака полицији и Тужилаштву објаснило како су постале жртве…
Блиц 13.09.2022
Познати каскадер и учитељ јахања М.Ђ. ухапшен је јуче након што је 10 девојка полицији и тужилаштву до детаља испричало како су постале жртве сексуалног предатора. Њему је касно синоћ одређено полицијско задржавање након… »
Ово је ухапшени каскадер: Познати учитељ јахања осумњичен да је сексуални предатор! Терете га за обљубу 10 ученица, међу…
Блиц 12.09.2022
Мушкарац који је данас ухапшен у заједничкој акцији Министарства унутрашњих послова Србије и Вишег јавног тужилаштва у Београду је учитељ јахања у Липовачкој шуми и познати каскадер који је врхунац славе достигао филмовима… »
Вести дана »

Дмитријев: Аљаска идеално место за историјски самит Русије и САД
Спутник пре 5 минутајош 36 повезаних

АМСС: Појачан саобраћај на ауто-путевима, на границама чекање до три сата
Данас пре 30 минутајош 11 повезаних