Повезане вести
Познато на шта и колико су новца Италијани потрошили – славили испадање Србије
Нова 13.09.2022
Селектор Италије Ђанмарко Поцеко имао је шоу за време и после меча са Србијом, а играче је за победу частио давањем своје платне картице. Кошаркаши Италије су елиминисали Србију са Евробаскета у осмини финала и то су знали да… »
Велика исповест Поцека: Зашто сам грлио српске играче и шта сам им рекао
Нова 13.09.2022
Два дана касније делује да је још теже што је Србију са Евробаскета избацила баш Италија предвођена селектором Ђанмарком Поцеком. Харизматични стручњак је пред меч четвртфинала са Француском (среда, 17.15) отворио душу. У свом… »
Само је фалило пиво и да дигнем ноге на сто! Поцеко открио како је победио Србију: Плакао, грлио Пешића и Даниловића...
Мондо 13.09.2022
Ђанмарко Поцеко је права звезда овог Еуробаскета - а ево како је победио Србију! Од извештача МОНДА са Еуробаскета Николе Лаловића. Ђанмарко Поцеко је права звезда овог Еуробаскета - а ево како је победио Србију! Од извештача… »
У Италији сам кловн, а у Србији бих био бог! Поцеко пропричао српски, па открио шта је рекао српским играчима после меча
Мондо 13.09.2022
Еуфорични селектор Италије је на конференцији за штампу причао о многим темама, између осталог и о томе шта је рекао играчима Србије након што их је победио. Од извештача МОНДА са Еуробаскета Николе Лаловића. Еуфорични селектор… »
Овако су италијани славили победу против Србије: Поцеко дао картицу играчима, а Спису нам је открио шта се онда десило!
Мондо 13.09.2022
Селектор Ђанмарко Поцеко је дао своју картицу играчима, а ево како су они прославили успех. Од извештача МОНДА са Еуробаскета Николе Лаловића. Селектор Ђанмарко Поцеко је дао своју картицу играчима, а ево како су они прославили… »
Вести дана »
Удар на Дњепропетровску област; Лондон увео санкције Александру Дугину
РТС пре 7 минутајош 22 повезане
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 1 сатјош 14 повезаних