Повезане вести
Марија Шерифовић сурова: Ја више немам живаца за овај народ
Нова 13.09.2022
Певачица се осврнула на младе колеге са којима сарађује у "Звездама Гранда". Марија Шерифовић је на свом Инстаграм профилу поделила снимак на коме говори о трендовима у друштву. „Схватила сам да немам више живаца за овај народ… »
"Нико нема мозга, само губим време": Марија Шерифовић ударила на Звезде Гранда: "Немају ни динара!"
Блиц 13.09.2022
Након што је пре неколико месеци растужила многобројну публику одустајањем од снимања влогова, Марија Шерифовић решила је да им једно вече улепша и огласила се путем свог Инстаграм профила. Како је већ неколико дана везана за… »
"Нико нема мозга, немам више живаца за овај народ!" Марија Шерифовић јавно вређа такмичаре из Звезда Гранда, сурова!
Курир 13.09.2022
Певачица Марија Шерифовић обратила се својим фановима путем Инстаграма, где је одговарала на разна питања. - Схватила сам да немам више живаца за овај народ, сви хоће да се види што више, што боље, хоће да све пршти на све… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 2 сатајош 27 повезаних
За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката, министарка Софронијевић објаснила и шта радити ако на 1 плацу има више изграђених јединица
Дневник пре 31 минутајош 54 повезане
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане