Povezane vesti

Poceko o isključenju: Prijatelj i ja, samo je falilo pivo i da dignem noge

Poceko o isključenju: Prijatelj i ja, samo je falilo pivo i da dignem noge

Nova 13.09.2022
Selektor košarkaša Italije Đanmarko Poceko je pred četvrtfinale Evrobasketa sa Francuskom (sreda, 17.15) otvorio dušu. Poceko je otkrio zašto je grlio srpske košarkaše posle debakla i kako je probao da ih uteši. Pričao je i koliko su njegovi igrači… »
Hit priča: „Žena me nije zvala za karticu, a dao sam im i pogrešan pin“

Hit priča: „Žena me nije zvala za karticu, a dao sam im i pogrešan pin“

Nova 13.09.2022
Mnogo se pričalo o gestu Đanmarka Poceka da košarkaše Italije počasti svojom platnom karticom posle pobede nad Srbijom, a selektor "azura" objasnio je koliko je u "minusu". Srbija je završila učešće na Evrobasketu u osmini finala, Italija u četvrtfinalu… »
Azuri u provodu na selektorov račun: Potrošili su 700 evra, dobro je dok supruga ne nazove!

Azuri u provodu na selektorov račun: Potrošili su 700 evra, dobro je dok supruga ne nazove!

Kurir 13.09.2022
Selektor Italije Đanmarko Poceko zrači energijom kakva se retko viđa u današnjoj košarci. Poceko je motivisao svoje igrače da ostvare najveću pobedu tokom dosadašnjeg Evrobasketa i sada se Italijani spremaju za četvrtfinalni susret sa Francuzima u sredu… »
Selektor Italije pričao srpski, pa poručio: U Italiji sam klovn, u Srbiji bih bio bog!

Selektor Italije pričao srpski, pa poručio: U Italiji sam klovn, u Srbiji bih bio bog!

Kurir 13.09.2022
Selektor Italije Đanmarko Poceko napravio je sjajan gest posle utakmice sa Srbijom na Evrobasketu. Italija je izbacila Orlove, a Poceko je zatim prišao svakom košarkašu i pozdravio se sa njim. View this post on Instagram A post shared by Klinika košarke… »

Vesti dana »