Повезане вести

Поцеко о искључењу: Пријатељ и ја, само је фалило пиво и да дигнем ноге

Поцеко о искључењу: Пријатељ и ја, само је фалило пиво и да дигнем ноге

Нова 13.09.2022
Селектор кошаркаша Италије Ђанмарко Поцеко је пред четвртфинале Евробаскета са Француском (среда, 17.15) отворио душу. Поцеко је открио зашто је грлио српске кошаркаше после дебакла и како је пробао да их утеши. Причао је и… »
Хит прича: „Жена ме није звала за картицу, а дао сам им и погрешан пин“

Хит прича: „Жена ме није звала за картицу, а дао сам им и погрешан пин“

Нова 13.09.2022
Много се причало о гесту Ђанмарка Поцека да кошаркаше Италије почасти својом платном картицом после победе над Србијом, а селектор "азура" објаснио је колико је у "минусу". Србија је завршила учешће на Евробаскету у осмини… »
Азури у проводу на селекторов рачун: Потрошили су 700 евра, добро је док супруга не назове!

Азури у проводу на селекторов рачун: Потрошили су 700 евра, добро је док супруга не назове!

Курир 13.09.2022
Селектор Италије Ђанмарко Поцеко зрачи енергијом каква се ретко виђа у данашњој кошарци. Поцеко је мотивисао своје играче да остваре највећу победу током досадашњег Евробаскета и сада се Италијани спремају за четвртфинални… »
У Италији сам кловн, а у Србији бих био бог Поцеко поново направио шоу, па открио шта је рекао српским играчима после утакмице…

У Италији сам кловн, а у Србији бих био бог Поцеко поново направио шоу, па открио шта је рекао српским играчима после утакмице…

Ало 13.09.2022
"Луди" Италијан. Кошаркаши Италије поново су били кобни по Србију, пошто су славили у осмини финала Евробаскета, а селектор "азура" Ђанмарко Поцеко је направио прави шоу после меча када се бацао у загрљај Јанису Адетокумбу и… »
Селектор Италије причао српски, па поручио: У Италији сам кловн, у Србији бих био бог!

Селектор Италије причао српски, па поручио: У Италији сам кловн, у Србији бих био бог!

Курир 13.09.2022
Селектор Италије Ђанмарко Поцеко направио је сјајан гест после утакмице са Србијом на Евробаскету. Италија је избацила Орлове, а Поцеко је затим пришао сваком кошаркашу и поздравио се са њим. Виев тхис пост он Инстаграм А пост… »

Вести дана »