Повезане вести
Абазовић предложио Вању Ћаловић Марковић за мандатара
Политика 13.09.2022
Премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић, саопштио је данас да би цивилну активисткињу Вању Ћаловић Марковић волео да види као мандатара за састав нове владе. "Многе људе с јавне сцене јако ценим и поштујем… »
Дритан Абазовић за Вању Ћаловић
РТВ 13.09.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је данас да би, уколико он не буде мандатар за састав нове Владе, волео да то буде извршна директорка Мреже за афирмацију невладиног сектора Вања Ћаловић. "Ја сам спреман да… »
Абазовић: Ако ја не будем мандатар, нека буде Вања Ћаловић
Н1 Инфо 13.09.2022
Премијер Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је да би, уколико он не буде мандатар за састав нове Владе, волео да то буде извршна директорка Мреже за афирмацију невладиног сектора Вања Ћаловић. „Ја сам спреман да се повучем ако се… »
Абазовић: Волео бих да мандатар буде активисткиња Ћаловић-Марковић, такав профил особе треба
Еуроневс 13.09.2022
Премијер и лидер Грађанског покрета УРА Дритан Абазовић, саопштио је данас да би цивилну активисткињу Вању Ћаловић Марковић волео да види као мандатара за састав нове владе. "Многе људе с јавне сцене јако ценим и поштујем… »
Какво изненађење: Дритан открио кога би волео да види на месту премијера - такав нам профил треба
Вечерње новости 13.09.2022
ПРЕМИЈЕР Дритан Абазовић је спреман да се повуче ако се нађе мандатар који ће на исти начин да одговори борби против криминала и корупције. Он је на конференцији за новинаре рекао да је важно да се види читава структура будуће… »
Вести дана »
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 19 минутајош 16 повезаних
Узбуна у Јапану, издато званично упозорење на мегаземљотрес! Хитно се огласила јапанска метеоролошка агенција!
Курир пре 2 минутајош 16 повезаних
Литванија прогласила ванредно стање због балона за шверц из Белорусије
Н1 Инфо пре 1 сатјош 15 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
ЦЛС: Београдске електране највећи дужник на листих јавних комуналних предузећа
Бета пре 1 сатјош 11 повезаних