Povezane vesti
"Oženjen je, ali ne u crkvi!" Maja Marinković priznala šta oseća prema Emilu - Saznala sam dok smo pričali! (video)
Mondo 13.09.2022
O simpatijama Maje Marinković prema Bugarinu Emilu se priča od početka Zadruge 6. O simpatijama Maje Marinković prema Bugarinu Emilu se priča od početka Zadruge 6. Uveliko se priča o simpatijama Maje Marinković prema Emilu, koji se ne razdvajaju otkako… »
"Emil nije crkveno oženjen, prija mi njegova energija!"Maja Marinković progovorila o novoj simpatiji, isprozivala cimere!
Kurir 13.09.2022
Maja Marinković je tokom razgovora u Rajskom vrtu otkrila kakvi su njeni prvi utisci i ko je uspeo da joj skrene pažnju. - Da li ti se neko posebno izdvaja - upitalo je drvo. - Neke priče su mi interesantne, ali da je meni neko privukao pažnju, ne znam… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti obišli krug i vratili se do Pravnog fakulteta sa snažnom porukom: „Stojimo svi zajedno do ispunjenja studentskih zahteva jer pravnici i dalje hoće pravdu“
Nova pre 5 minutajoš 25 povezanih
Zelenski: Izbori bi mogli da se održe ako se garantuje bezbednost izbornog procesa
N1 Info pre 10 minutajoš 39 povezanih
Vučić: Tri moguća scenarija za NIS, Srbija bi platila ruski deo vlasništva
RTS pre 5 satijoš 27 povezanih
Od juče za legalizaciju prijavljeno više od 45.000 objekata
Vesti online pre 50 minutajoš 55 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 4 satijoš 34 povezane