Повезане вести
"Ожењен је, али не у цркви!" Маја Маринковић признала шта осећа према Емилу - Сазнала сам док смо причали! (видео)
Мондо 13.09.2022
О симпатијама Маје Маринковић према Бугарину Емилу се прича од почетка Задруге 6. О симпатијама Маје Маринковић према Бугарину Емилу се прича од почетка Задруге 6. Увелико се прича о симпатијама Маје Маринковић према Емилу, који… »
"Емил није црквено ожењен, прија ми његова енергија!"Маја Маринковић проговорила о новој симпатији, испрозивала цимере!
Курир 13.09.2022
Маја Маринковић је током разговора у Рајском врту открила какви су њени први утисци и ко је успео да јој скрене пажњу. - Да ли ти се неко посебно издваја - упитало је дрво. - Неке приче су ми интересантне, али да је мени неко… »
Вести дана »
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Држављанин Србије међу троје ухапшених из балканског картела Претреси изведени и на више локација у Србији: Одузет мерцедес и 16 хиљада евра
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
"Ускоро ћу да га упознам, имам трему" Мина Костић о партнеру и здравственом проблему: "Шест месеци нисам била способна" (видео)
Блиц пре 51 минутајош 1 повезана