Povezane vesti
"Oženjen je, ali ne u crkvi!" Maja Marinković priznala šta oseća prema Emilu - Saznala sam dok smo pričali! (video)
Mondo 13.09.2022
O simpatijama Maje Marinković prema Bugarinu Emilu se priča od početka Zadruge 6. O simpatijama Maje Marinković prema Bugarinu Emilu se priča od početka Zadruge 6. Uveliko se priča o simpatijama Maje Marinković prema Emilu, koji se ne razdvajaju otkako… »
"Emil nije crkveno oženjen, prija mi njegova energija!"Maja Marinković progovorila o novoj simpatiji, isprozivala cimere!
Kurir 13.09.2022
Maja Marinković je tokom razgovora u Rajskom vrtu otkrila kakvi su njeni prvi utisci i ko je uspeo da joj skrene pažnju. - Da li ti se neko posebno izdvaja - upitalo je drvo. - Neke priče su mi interesantne, ali da je meni neko privukao pažnju, ne znam… »
Vesti dana »
Zelenski pozdravio konačno deblokiranje kredita EU od 90 milijardi evra
Beta pre 38 minutajoš 62 povezane
Položeni venci na spomenik radnicima RTS-a ubijenim u Beogradu u NATO bombardovanju
Beta pre 1 satjoš 31 povezana
Poslanici Skupštine Srbije usvojili svih 40 tačaka dnevnog reda, Zakon o zaštiti potrošača, izmene Zakona o trgovini...
RTV pre 4 satijoš 43 povezane
Najmanje dvoje povređenih: Jedno vozilo završilo na krovu, mali smart prepolovljen! Strašan sudar kod aerodroma
Dnevnik pre 12 minutajoš 25 povezanih
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije
Serbian News Media pre 8 minutajoš 14 povezanih