Povezane vesti
Vučić: Ne znam kako da rešimo problem Kosova, kada sam izašao s nečim realističnim, zgazila me Srbija
RTV 14.09.2022
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić ponovio je večeras da, dok je on predsednik, Srbija neće priznati tzv. Kosovo, niti će ono ući u Ujedinjene nacije, i da to može da obeća. Vučić je, pri završetku skupštinske rasprave o KiM, rekao da ga je zabrinulo… »
Danas nastavak sednice: Vučić pozvao sve opozicione poslaničke grupe da usvoje izveštaj o Kosovu
Radio 021 14.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve opozicione poslaničke grupe da još jednom razmotre izveštaj Vlade o stanju na Kosovu i da ga podrže. Kako je dodao, "sujeta ne treba da bude važnija od državnih i nacionalnih interesa". Vučić je na kraju… »
Narodni poslanici danas nastavljaju raspravu o Kosovu i Metohiji
RTS 14.09.2022
Poslanici Skupštine Srbije nastavljaju od 10 časova raspravu o Izveštaju o pregovorima sa institucijama samouprave u Prištini, koji je juče predstavio predsednik Aleksandar Vučić. Posebna sednica Parlamenta, na kojoj poslanici razmatraju Izveštaj o… »
Prvi dan skupštinske rasprave o Kosovu završen posle deset sati: Nastavak sutra, Vučić očekivao da će svi glasati za izveštaj…
Danas 14.09.2022
Prvi dan Posebne sednice Skupštine Srbije na kojem je predsednik Srbije Aleksandar Vučić „branio“ izveštaj vlade o pregovorima sa Prištinom u periodu od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. završen je večaras oko 20 sati, posle deset sati rasprave, iako… »
Maratonska sednica skupštine: Vučić 10 sati odgovara na poslanička pitanja
Blic 13.09.2022
Skupštinska rasprava na kojoj se razmatra Izveštaj o pregovaračkom procesu s Prištinom ušla je u 10. sat bez pauze, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić isto toliko odgovara na pitanja opozicije. Vučić je poslanicima poručio da Srbija neće priznati… »
Vesti dana »
STIŽE sneg i hladni dani! Evo kakvo vreme nas čeka i šta nam donosi "zver sa istoka"
Dnevnik pre 49 minutajoš 18 povezanih
Sparsi preko Lejkersa do polufinala NBA kupa, Oklahoma ubedljiva protiv Sansa
RTV pre 49 minutajoš 21 povezana
Rusija tokom noći napala energetska postrojenja u Odeskoj i Poltavskoj oblasti
RTV pre 55 minutajoš 17 povezanih
Zvezda večeras gostuje Šturmu: Crveno-beli jurišaju na treću pobedu u Ligi Evrope
Dnevnik pre 39 minutajoš 20 povezanih