Повезане вести

Вучић: Не знам како да решимо проблем Косова, када сам изашао с нечим реалистичним, згазила ме Србија

Вучић: Не знам како да решимо проблем Косова, када сам изашао с нечим реалистичним, згазила ме Србија

РТВ 14.09.2022
БЕОГРАД - Председник Александар Вучић поновио је вечерас да, док је он председник, Србија неће признати тзв. Косово, нити ће оно ући у Уједињене нације, и да то може да обећа. Вучић је, при завршетку скупштинске расправе о КиМ… »
Данас наставак седнице: Вучић позвао све опозиционе посланичке групе да усвоје извештај о Косову

Данас наставак седнице: Вучић позвао све опозиционе посланичке групе да усвоје извештај о Косову

Радио 021 14.09.2022
Председник Србије Александар Вучић позвао је све опозиционе посланичке групе да још једном размотре извештај Владе о стању на Косову и да га подрже. Како је додао, "сујета не треба да буде важнија од државних и националних… »
Народни посланици данас настављају расправу о Косову и Метохији

Народни посланици данас настављају расправу о Косову и Метохији

РТС 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије настављају од 10 часова расправу о Извештају о преговорима са институцијама самоуправе у Приштини, који је јуче представио председник Александар Вучић. Посебна седница Парламента, на којој посланици… »
Први дан скупштинске расправе о Косову завршен после десет сати: Наставак сутра, Вучић очекивао да ће сви гласати за извештај…

Први дан скупштинске расправе о Косову завршен после десет сати: Наставак сутра, Вучић очекивао да ће сви гласати за извештај…

Данас 14.09.2022
Први дан Посебне седнице Скупштине Србије на којем је председник Србије Александар Вучић „бранио“ извештај владе о преговорима са Приштином у периоду од 15. јуна 2021. до 1. септембра 2022. завршен је вечарас око 20 сати, после… »
Маратонска седница скупштине: Вучић 10 сати одговара на посланичка питања

Маратонска седница скупштине: Вучић 10 сати одговара на посланичка питања

Блиц 13.09.2022
Скупштинска расправа на којој се разматра Извештај о преговарачком процесу с Приштином ушла је у 10. сат без паузе, а председник Србије Александар Вучић исто толико одговара на питања опозиције. Вучић је посланицима поручио да… »

Вести дана »