Повезане вести

Грци у новом проблему Ово може ићи Србији на руку

Грци у новом проблему Ово може ићи Србији на руку

Ало 14.09.2022
Након дебакла Кошаркашке репрезентације Грчке на овогодишњем Евробаскету , слектор Димитрис Итудис најавио нове лоше вести. Репрезентација Немачке направила је ново изненађење на Европском првенству избацивши Грчку као још… »
Како је Јанис „нацртао“ грчки крај /видео/

Како је Јанис „нацртао“ грчки крај /видео/

Спутник 14.09.2022
Јанис Адетокумбо, грчки репрезентативац, искључен је у четвртфиналу Евробаскета против Немачке после другог неспортског фаула на пет минута до краја, што је означило и дефитивну победу Немачке. Током вец́ег дела утакмице Немци… »
Итудису пао мрак на очи после питања на српском језику: Ко је то видео? Ако ме нешто питаш, то значи да сам ја селектор!

Итудису пао мрак на очи после питања на српском језику: Ко је то видео? Ако ме нешто питаш, то значи да сам ја селектор!

Курир 14.09.2022
Селектор Грчке Димитрис Итудис био је бесан као рис након елиминације свог тима са Евробаскета. Кошаркашка репрезентација Немачке пласирала се у полуфинале Европског првенства у Берлину, пошто је савладала фаворизовану Грчку… »
Срби излудели итудиса Због једног питања познати тренер је потпуно побеснео

Срби излудели итудиса Због једног питања познати тренер је потпуно побеснео

Ало 14.09.2022
Није било лако Димитрису Итудису после пораза Грчке од Немачке, а успео је додатно да се изнервира после меча. Славном стручњаку се није свидело питање једног нашег новинара. - Тренеру, пре пар недеља у Београду све је… »
Помрачење Тужан опроштај од Евробаскета: Јанис нокаутирао Немца па искључен (видео)

Помрачење Тужан опроштај од Евробаскета: Јанис нокаутирао Немца па искључен (видео)

Ало 14.09.2022
Грчка је изгубила од Немачке, а Јанис је изгубио живце. Прва звезда грчке селекције Јанис Адетокумбо неславно је завршио учешће на Евробаскету. Вов рефс јуст ејецтед Гианнис фор ан унинтентионал фоул #ЕуроБаскет… »
Ко је то видео Грчку и Србију у финалу!? Димитрис Итудис побеснео због једног новинарског питања, подигао глас (видео)

Ко је то видео Грчку и Србију у финалу!? Димитрис Итудис побеснео због једног новинарског питања, подигао глас (видео)

Мондо 14.09.2022
После пораза од Немачке Димитрис Итудис је дуго на српском одговарао на питања, а једно га је наљутило! Од извештача МОНДА са Еуробаскета Николе Лаловића. После пораза од Немачке Димитрис Итудис је дуго на српском одговарао на… »
Неспортски! Јанис НОКАУТИРАО немачког центра, па искључен са меча! Неславан потез за опроштај од Евробаскета (видео)

Неспортски! Јанис НОКАУТИРАО немачког центра, па искључен са меча! Неславан потез за опроштај од Евробаскета (видео)

Курир 14.09.2022
Кошаркашка репрезентација Немачке пласирала се у полуфинале Европског првенства, пошто је победила селекцију Грчке са 107:96. Немачка ће се за пласман у финале шампионата Европе борити са Шпанијом, која је у првом четвртфиналу… »

Вести дана »