Povezane vesti
Grci u novom problemu Ovo može ići Srbiji na ruku
Alo 14.09.2022
Nakon debakla Košarkaške reprezentacije Grčke na ovogodišnjem Evrobasketu , slektor Dimitris Itudis najavio nove loše vesti. Reprezentacija Nemačke napravila je novo iznenađenje na Evropskom prvenstvu izbacivši Grčku kao još jednog velikog favorita… »
Kako je Janis „nacrtao“ grčki kraj /video/
Sputnik 14.09.2022
Janis Adetokumbo, grčki reprezentativac, isključen je u četvrtfinalu Evrobasketa protiv Nemačke posle drugog nesportskog faula na pet minuta do kraja, što je označilo i defitivnu pobedu Nemačke. Tokom većeg dela utakmice Nemci su imali prednost, a ritam… »
Itudisu pao mrak na oči posle pitanja na srpskom jeziku: Ko je to video? Ako me nešto pitaš, to znači da sam ja selektor!
Kurir 14.09.2022
Selektor Grčke Dimitris Itudis bio je besan kao ris nakon eliminacije svog tima sa Evrobasketa. Košarkaška reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva u Berlinu, pošto je savladala favorizovanu Grčku rezultatom 107:96. Nakon… »
Srbi izludeli itudisa Zbog jednog pitanja poznati trener je potpuno pobesneo
Alo 14.09.2022
Nije bilo lako Dimitrisu Itudisu posle poraza Grčke od Nemačke, a uspeo je dodatno da se iznervira posle meča. Slavnom stručnjaku se nije svidelo pitanje jednog našeg novinara. - Treneru, pre par nedelja u Beogradu sve je izgledalo drugačije, Srbija i… »
Pomračenje Tužan oproštaj od Evrobasketa: Janis nokautirao Nemca pa isključen (video)
Alo 14.09.2022
Grčka je izgubila od Nemačke, a Janis je izgubio živce. Prva zvezda grčke selekcije Janis Adetokumbo neslavno je završio učešće na Evrobasketu. Wow refs just ejected Giannis for an unintentional foul #EuroBasket pic.twitter.com/DIDuWG3MkK — adry torres… »
Ko je to video Grčku i Srbiju u finalu!? Dimitris Itudis pobesneo zbog jednog novinarskog pitanja, podigao glas (video)
Mondo 14.09.2022
Posle poraza od Nemačke Dimitris Itudis je dugo na srpskom odgovarao na pitanja, a jedno ga je naljutilo! Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića. Posle poraza od Nemačke Dimitris Itudis je dugo na srpskom odgovarao na pitanja, a jedno ga je… »
Nesportski! Janis NOKAUTIRAO nemačkog centra, pa isključen sa meča! Neslavan potez za oproštaj od Evrobasketa (video)
Kurir 14.09.2022
Košarkaška reprezentacija Nemačke plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je pobedila selekciju Grčke sa 107:96. Nemačka će se za plasman u finale šampionata Evrope boriti sa Španijom, koja je u prvom četvrtfinalu bila bolja od Finske. 00:16… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane

Prognoza RHMZ-a: U većini krajeva danas suvo, moguća kiša u pojedinim delovima zemlje
NIN pre 2 satajoš 24 povezane

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 50 minutajoš 84 povezane

Vukašin Milićević nakon saslušanja: Neće biti stvarnog suđenja, SPC će ići na to da me formalno liši sveštenstva
Danas pre 35 minutajoš 15 povezanih