Повезане вести

Вучић разговарао са изаслаником Владе Немачке

Вучић разговарао са изаслаником Владе Немачке

Нова 14.09.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас да специјалним изаслаником владе СР Немачке за државе Западног Балкана Мануелом Сарацином. “У отвореном разговору са Мануелом Сарацином поновио сам позицију Србије у погледу… »
Вучић данас на два састанка: Председник Србије са Сарацином и Зурофом

Вучић данас на два састанка: Председник Србије са Сарацином и Зурофом

Србија данас 14.09.2022
Састанци ће бити одржани у згради Генералног секретаријата председника Републике. Председник Републике Србије Александар Вучић састаће се са специјалним изаслаником Савезне владе СР Немачке за државе Западног Балкана Мануелом… »
Вучић се састао са изаслаником Немачке за државе Западног Балкана

Вучић се састао са изаслаником Немачке за државе Западног Балкана

Телеграф 14.09.2022
Поновио сам позицију Србије у погледу свих питања - навео је Вучић. Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са специјалним изаслаником Савезне владе СР Немачке за државе Западног Балкана Мануелом Сарацином, са… »
Вучић са Саразином: Србија подржава Берлински процес

Вучић са Саразином: Србија подржава Берлински процес

Глас Америке 14.09.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се са специјалним изаслаником Немачке за државе Западног Балкана, Мануелом Сарацином, са којим је разговарао о актуелној ситуацији у региону, као и о могућностима за бољу… »
Вучић разговарао са специјалним изаслаником Немачке за Западни Балкан

Вучић разговарао са специјалним изаслаником Немачке за Западни Балкан

Инсајдер 14.09.2022
Председник Србије Александар Вучиц́ и специјални представник Немачке за Западни Балкан Мануел Сарацин разговарали су данас о актуелној ситуацији у региону, као и о могуц́ностима за додатно унапређење међусобног повезивања и… »
Вучић и Сарацин о ситуацији у региону и сарадњи земаља Западног Балкана

Вучић и Сарацин о ситуацији у региону и сарадњи земаља Западног Балкана

РТВ 14.09.2022
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић састао се данас са специјалним изаслаником немачке Владе за државе Западног Балкана Мануелом Сарацином, са којим је разговарао о актуелној ситуацији у региону, као и о могућностима за… »
Вучић са Сарацином: Позиција Србије је поштовање међународног права

Вучић са Сарацином: Позиција Србије је поштовање међународног права

Блиц 14.09.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас да специјалним изаслаником владе СР Немачке за државе западног Балкана Мануелом Сарацином. - У отвореном разговору са Мануелом Сарацином поновио сам позицију Србије у погледу… »
Вучић разговарао са немачким изаслаником за Западни Балкан: Поновио сам позицију Србије у погледу свих питања у региону

Вучић разговарао са немачким изаслаником за Западни Балкан: Поновио сам позицију Србије у погледу свих питања у региону

Еуроневс 14.09.2022
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас да специјалним изаслаником владе Немачке за државе западног Балкана Мануелом Сарацином. Како је навео, он је поновио која је позиција Србије када је реч о тренутно отвореним… »
Вучић са зурофом и Сарацином: Поновио сам позицију Србије у погледу свих питања на Западном Балкану (фото)

Вучић са зурофом и Сарацином: Поновио сам позицију Србије у погледу свих питања на Западном Балкану (фото)

Србија данас 14.09.2022
Састанци одржани у згради Генералног секретаријата председника Републике. Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са специјалним изаслаником Савезне владе СР Немачке за државе Западног Балкана Мануелом Сарацином. -… »

Вести дана »