Повезане вести
ВИДЕО Урнебесно: “Не дам играчима кредитну картицу, разводио сам се три пута”
Нова 14.09.2022
Немачка је направила једну од две највеће сензације на Европском првенству, а након тога су се многи питали како ће домаћин да прослави овај успех. Селектор Гордон Херберт се припремио да ће у случају сензације морати да одговори… »
Нису сви селектори исти - Херверт не да картицу: Разводио сам се три пута, неће ти се свидети ограничење
Спортски журнал 14.09.2022
Шрудер тражио кредитну картицу за прославу великог тријумфа, алудирајући на потез Поцека. Ђанмарко Поцеко је гласан, енергичан, брз... Гордон Херверт је тих, ауторитативан, на неки начин изгледа мистериозно. Али, обојица… »
Немци тражили картицу од тренера: Играчи добили негативан одговор, разлог ће све насмејати
Вечерње новости 14.09.2022
НЕМАЧКА је направила велики подвиг. Ова селекција победила је Грчку (107:96) и пласирала се у четвртфинале Европског првенства у кошарци, а сјајно је после тријумфа био расположен селектор "панцера" Гордон Херберт. ФОТО… »
Три пута сам се разводио, не дам играчима кредитну картицу! Урнебесна изјава селектора Немачке: Неће ти се допасти лимит…
Курир 14.09.2022
Селектор Немачке Гордон Херберт насмејао је новинаре на конференцији за медије након пласмана у полуфинале Европског првенства. Сјајна Немачка остварила је велики тријумф пред својим навијачима, срушила је фаворизовану Грчку… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 10 минутајош 21 повезана
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 10 минутајош 19 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 50 минутајош 30 повезаних