Povezane vesti
Itudis poludeo zbog pitanja na srpskom: Ko je to video Srbiju i Grčku u finalu?
Nova 14.09.2022
Dimitris Itudis, selektor Grčke, bio je izrazito ljut nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva. Nemačka je slavila sa 107:94 i plasirala se u polufinale što je jedna od dve velike senzacije Evrobasketa (uz eliminaciju Srbije od Italije sa 94:86). Itudis… »
Itudisu se nije svidelo pitanje srpskog novinara: Ko je to video Srbiju i Grčku u finalu – ja nisam! (video)
Hot sport 14.09.2022
Naravno da je bio nervozan zbog poraza. Košarkaši Grčke poklekli su u četvrtfinalu Evrobasketa, u duelu sa fantastičnom selekcijom Nemačke, koja deluje da je imala možda i najbolje šutersko veče u istoriji. Sigurno da je toga svestan i selektor Dimitris… »
"Ko je video Srbiju i nas u finalu, ko je to video?" Selektor Grčke nakon ispadanja sa Evrobasketa - govorio i o "orlovima"
Večernje novosti 14.09.2022
KO je video nas i Srbiju u finalu, ko je to video? Ja nisam to prognozirao. Ja to nisam video, rekao je selektor Grčke Dimitris Itudis srpskim medijima, nakon ispadanja njegove reprezentacije sa Evropskog prvenstva. Foto: N.Paraušić Grci su u… »
Vesti dana »
Uživo Rat u Ukrajini: Ukrajinski vazdušni napad na Krim, ruski zvaničnik tvrdi da je jedna osoba stradala, jedna povređena
Euronews pre 42 minutajoš 38 povezanih
Odobreno korišćenje operativnih rezervi evro dizela za stabilno snabdevanje
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 30 povezanih
Vlada usvojila odluku: Stižu novi turistički vaučeri za penzionere – evo kako do prijave
Moj Novi Sad pre 17 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano prepodne i najava padavina
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 22 povezane