Povezane vesti
Mirka Vasiljević: “Videćemo šta će se promeniti između Vujadina i mene”
Nova 14.09.2022
Glumica je govorila o svom poslu i planovima, kao i o odnosu sa nevenčanim suprugom Vujadinom Savićem. Mirka Vasiljević je najavila nove projekte na kojima trenutno radi. “Ko je više sa decom u toku tog dana, on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je… »
"Dosad sam se više ja bavila decom" Mirka Vasiljević otvoreno o odnosu sa Vujadinom, a evo šta kaže za tetovažu sa njenim…
Kurir 14.09.2022
Glumica Mirka Vasiljević i njen izabranik, fudbaler Vujadin Savić imaju četvoro dece a sada je otvorila dušu i progovorila o njihovom odnosu. Kako je rekla, do sada je ona više vremena provodila sa decom zbog Vujadinovih poslovnih obaveza, ali nakon… »
"Vujadin mora više da se potrudi oko mene i porodice" Mirka otvorila dušu: Sad me neće biti kod kuće 5 puta nedeljno
Kurir 14.09.2022
Glumica Mirka Vasiljević otvorila je dušu o odnosu sa nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, sa kojim ima četvoro dece. - Ko je više sa decom u toku tog dana on bude manje tolerantan sa klincima. Onda je ko ima više živaca i strpljenja. Do… »
Vesti dana »
Dodikov kandidat definitivni pobednik izbora za predsednika Republike Srpske
BBC News pre 10 minutajoš 16 povezanih
Marija Korina Mačado: Opozicionar otet nekoliko sati nakon puštanja iz zatvora
Danas pre 20 minutajoš 14 povezanih
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo skoro 2,5 miliona prijava
RTS pre 15 minutajoš 12 povezanih