Повезане вести

Прасе о Митровићевој породици: Било би ми жао твоје жене и сина да нису демони

Прасе о Митровићевој породици: Било би ми жао твоје жене и сина да нису демони

Нова 14.09.2022
Медијски рат између власника "Пинка", Жељка Митровића и јутјубера Богдана Илића, познатијег као Бака Прасе, и даље се наставља. Сукоб између Митровића и Илића главна је тема медија већ скоро две недеље. Јутјубер је синоћ… »
Бака Прасе покренуо петицију за гашење Задруге и позвао Жељка на јавну дебату

Бака Прасе покренуо петицију за гашење Задруге и позвао Жељка на јавну дебату

Нова 14.09.2022
Јутјубер не одустаје од идеје да "сруши" Митровића. Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, објавио је нови видео на свом каналу на Јутјубу у коме је наставио да износи низ гнусних оптужби на рачун власника телевизије… »
Бака Прасе објавио преписку са девојком којој је понуђено да прича против њега

Бака Прасе објавио преписку са девојком којој је понуђено да прича против њега

Нова 14.09.2022
Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, поново је "ударио" на власника ружичасте телевизије. Сукоб Баке Прасета и власника “Пинк” телевизије Жељка Митровић сваког дана помера границе. Синоћ је Богдан објавио видео у коме су се… »
Митровић најавио нови документарац о Баки Прасету и додао: То ми је дужност

Митровић најавио нови документарац о Баки Прасету и додао: То ми је дужност

Нова 14.09.2022
Рат између њих двојице не јењава. Власник телевизије “Пинк” Жељко Митровић огласио се након што је јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, објавио још један снимак у ком износи низ оптужби на његов рачун. Митровић је… »
Митровић покренуо петицију против Баке Прасета: Хоће да га стрпа у затвор

Митровић покренуо петицију против Баке Прасета: Хоће да га стрпа у затвор

Нова 14.09.2022
Илић је први најавио петицију против Жељка, али га је овај предухитрио. Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, најавио је да вечерас покреће петицију за гашење “Задруге”. Власник телевизије “Пинк” Жељко Митровић… »
"Жени сам признао кад год сам пијан правио: С***а" Жељко Митровић одговорио Баки Прасету на тврдње о малолетницама: "Милица…

"Жени сам признао кад год сам пијан правио: С***а" Жељко Митровић одговорио Баки Прасету на тврдње о малолетницама: "Милица…

Блиц 13.09.2022
Јутјубер Богдан Илић, илити Бака Прасе, и први човек "Пинка" Жељко Митровић недељама уназад воде медијски рат, а инфлуенсер је сад поново поткачио власника "ружичасте ТВ". Бака Прасе, наиме, тврди да ће изаћи нови докази о… »

Вести дана »