Povezane vesti
Prase o Mitrovićevoj porodici: Bilo bi mi žao tvoje žene i sina da nisu demoni
Nova 14.09.2022
Medijski rat između vlasnika "Pinka", Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, i dalje se nastavlja. Sukob između Mitrovića i Ilića glavna je tema medija već skoro dve nedelje. Jutjuber je sinoć objavio video u kome… »
Mitrović najavio novi dokumentarac o Baki Prasetu i dodao: To mi je dužnost
Nova 14.09.2022
Rat između njih dvojice ne jenjava. Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović oglasio se nakon što je jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio još jedan snimak u kom iznosi niz optužbi na njegov račun. Mitrović je sada najavio… »
Baka Prase objavio prepisku sa devojkom kojoj je ponuđeno da priča protiv njega
Nova 14.09.2022
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je "udario" na vlasnika ružičaste televizije. Sukob Bake Praseta i vlasnika “Pink” televizije Željka Mitrović svakog dana pomera granice. Sinoć je Bogdan objavio video u kome su se našle fotografije… »
Baka Prase pokrenuo peticiju za gašenje Zadruge i pozvao Željka na javnu debatu
Nova 14.09.2022
Jutjuber ne odustaje od ideje da "sruši" Mitrovića. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, objavio je novi video na svom kanalu na Jutjubu u kome je nastavio da iznosi niz gnusnih optužbi na račun vlasnika televizije “Pink” Željka… »
Mitrović pokrenuo peticiju protiv Bake Praseta: Hoće da ga strpa u zatvor
Nova 14.09.2022
Ilić je prvi najavio peticiju protiv Željka, ali ga je ovaj preduhitrio. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, najavio je da večeras pokreće peticiju za gašenje “Zadruge”. Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović odlučio je da… »
"Ženi sam priznao kad god sam pijan pravio: S***a" Željko Mitrović odgovorio Baki Prasetu na tvrdnje o maloletnicama…
Blic 13.09.2022
Jutjuber Bogdan Ilić, iliti Baka Prase, i prvi čovek "Pinka" Željko Mitrović nedeljama unazad vode medijski rat, a influenser je sad ponovo potkačio vlasnika "ružičaste TV". Baka Prase, naime, tvrdi da će izaći novi dokazi o Mitrovićevom odnosu… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 22 minutajoš 6 povezanih
"Dođu nekad teški dani, ali sve će doći na svoje mesto": Vučević uputio emotivnu poruku sinu Danilu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zaštićenu vrstu ptica držao u zatočeništvu: Uhapšen muškarac iz Prokuplja zbog zlostavljanja životinja
Blic pre 2 satajoš 1 povezana