Повезане вести
Разговор с дететом много је делотворнији од батина
Политика 14.09.2022
Желимо да помогнемо родитељима да приступе изазову васпитавања на бољи начин и зато саветујемо да изброје до пет, да се смире и пруже најбоље свом детету, јер сваки родитељ управо томе и тежи, каже Дејана Костадинова… »
Бошко Обрадовић за курир ТВ: Ја сам стара школа, физичко кажњавање за мене има своју васпитну улогу (видео)
Курир 14.09.2022
У Србији прве батине деца добијају већ са две године, по подацима Уницефа. Скоро половина деце узраста од једне до 14 година трпи неки вид телесног и психичког кажњавања. Ипак, код нас статистика као да не показује довољно са… »
Сваки други родитељ у Србији дете васпитава батинама: Ово су алармантни подаци истраживања
Курир 14.09.2022
Скоро половина деце узраста од једне до 14 година доживљава телесно и психолошко кажњавање, а малишани већ са две године добијају прве батине. Чак половина родитеља у Србији и даље сматра да је батина из раја изашла, те… »
Вести дана »
Грађани верују држави - нико није правио залихе нафте; Ђедовић Хандановић: "Наћи ћемо решење" ВИДЕО
Б92 пре 20 минутајош 46 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 5 сатијош 29 повезаних
Више од 14.000 пријава за легализацију Министарка Софронијевић: Невероватан одзив грађана
Ало пре 30 минутајош 123 повезане
Црвено-бели сигурни пред дерби, Нвора водио Звезду до победе у Сарајеву
Дневник пре 25 минутајош 43 повезане