Povezane vesti
Vučić zahvalio Zurofu na borbi za osudu ustaških zločina
Nova 14.09.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom Centra "Simon Vizental" Efraimom Zurofom kojem je zahvalio na doslednoj borbi za jasnu osudu ustaških zločina tokom Drugog svetskog rata, kao i na reakciji povodom zabrane da… »
Vučić: Zahvalio sam gospodinu Zurofu na argumentovanoj reakciji nakon zabrane da posetim Jasenovac
Danas 14.09.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa direktorom Centra “Simon Vizental” Efraimom Zurofom, sa kojim je razgovarao o konkretnim inicijativama u cilju očuvanja sećanja na žrtve nacističkog režima, kao i o projektu podizanja memorijalnog kompleksa… »
Vučić sa direktorom Centra "Simon Vizental": Zahvalio sam na reakciji nakon zabrane da posetim Jasenovac
Euronews 14.09.2022
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom Centra "Simon Vizental" Efraimom Zurofom kojem je zahvalio na doslednoj borbi za jasnu osudu ustaških zločina tokom Drugog svetskog rata, kao i na reakciji povodom zabrane da… »
Vučić zahvalio Zurofu na borbi za osudu ustaških zločina
Telegraf 14.09.2022
Zahvalio sam Zurofu na argumentovanoj reakciji nakon zabrane da posetim spomen-kompleks u Jasenovcu - naveo je Vučić. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa direktorom Centra "Simon Vizental" Efraimom Zurofom kojem je… »
Vesti dana »
Edukujte se ko je oskar robertson i koga je naš Nikola prestigao: Trener preponosan što ima šansu da va vodi Nikolu Jokića!
Hot sport pre 34 minutajoš 40 povezanih
Ponovljeni izbori za predsednika RS: Pravo glasa ima 84.474 birača, manji problemi u Doboju
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 17 povezanih
Mislili su da će pobeći FSB-u! Uhapšen atentator na ruskog generala Aleksejeva, evo gde su ga ”iskopali”
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih
MUP upozorava građane na novu internet prevaru: Ne otvarajte sumnjive linkove na WhatsApp
N1 Info pre 19 minutajoš 13 povezanih