Повезане вести

Вучић захвалио Зурофу на борби за осуду усташких злочина

Нова 14.09.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са директором Центра "Симон Визентал" Ефраимом Зурофом којем је захвалио на доследној борби за јасну осуду усташких злочина током Другог светског рата, као и на… »
Вучић: Захвалио сам господину Зурофу на аргументованој реакцији након забране да посетим Јасеновац

Вучић: Захвалио сам господину Зурофу на аргументованој реакцији након забране да посетим Јасеновац

Данас 14.09.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се са директором Центра “Симон Визентал” Ефраимом Зурофом, са којим је разговарао о конкретним иницијативама у циљу очувања сећања на жртве нацистичког режима, као и о пројекту… »
Вучић са директором Центра "Симон Визентал": Захвалио сам на реакцији након забране да посетим Јасеновац

Вучић са директором Центра "Симон Визентал": Захвалио сам на реакцији након забране да посетим Јасеновац

Еуроневс 14.09.2022
Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са директором Центра "Симон Визентал" Ефраимом Зурофом којем је захвалио на доследној борби за јасну осуду усташких злочина током Другог светског рата, као и на… »

Телеграф 14.09.2022
Захвалио сам Зурофу на аргументованој реакцији након забране да посетим спомен-комплекс у Јасеновцу - навео је Вучић. Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је данас са директором Центра "Симон Визентал" Ефраимом… »

Вести дана »