Повезане вести
"Нити сам био пијан, нити припит": Вучић поручио опозицији: Поносан сам на Сајам вина, следећи пут ћу показати да могу да…
Блиц 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије наставили су расправу о Извештају о преговорима са институцијама самоуправе у Приштини, који је јуче представио председник Александар Вучић. Председник и данас одговара на питања посланика. Поручио је… »
Вучић: Жао ми је што нема сагласности око Косова и Метохије, немојте Србе називати криминалцима
Политика 14.09.2022
Председник Александар Вучић изразио је жаљење што је и данашња расправа у парламенту о Извештају о КиМ, показала да не се може постићи ни елементарна сагласност о Косову и Метохији, и што је уместо подршке том важном питању… »
Други дан седнице о КиМ: Да ли ће се усвојити извештај? Зашто су увреде и свађе замениле конструктиван разговор?
Курир 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије наставили су расправу о Извештају о преговорима са институцијама самоуправе у Приштини, који је јуче представио председник Александар Вучић. Председник је и данас одговарао на питања посланика, али је… »
Посланици о извештају о Косову и Метохији
Политика 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије различито су, у наставку посебне седнице о КиМ, говорили о Извештају о Космету. И док су једни најавили подршку, из опозиције су стигле замерке на тај документ, а поједини чланови парламента искористили… »
Горан Весић: Захваљујући Вучићу сви у свету увиђају да морају да се уваже легитимни интереси Србије на Косову и Метохији!…
Курир 14.09.2022
Члан Председништва и народни посланик Горан Весић, гостјући јутрос у емисији "Ново Јутро" на телевизји Пинк, рекао је да нема важнијег питања за Србију од Косова и Метохије. Весић је казао да му није јасно како ми као народ не… »
Весић: Захваљујући Вучићу сви у свету увиђају да морају да се уваже легитимни интереси Србије
Телеграф 14.09.2022
Весић наглашава да проблем Косова и Метохије постоји дуже од сто година и да није настао јуче. Члан Председништва и народни посланик, Горан Весић, рекао је да нема важнијег питања за Србију од Косова и Метохије. Весић је казао… »
Вести дана »
САД ублажиле санкције, Лукашенко одмах помиловао 123 затвореника: Међу њима добитник Нобелове награде за мир и истакнута опозиционарка (фото)
Курир пре 19 минутајош 25 повезаних
Четири изабрана члана Савета РЕМ поднеће оставке ако се до петка не понови гласање за кандидате савета националних мањина
Н1 Инфо пре 2 сатајош 21 повезана
Монако изгубио после +17, Спанулис изгубио живце: 10 секунди понављао једну реч и беснео
Мондо пре 58 минутајош 125 повезаних