Повезане вести

"Нити сам био пијан, нити припит": Вучић поручио опозицији: Поносан сам на Сајам вина, следећи пут ћу показати да могу да…

"Нити сам био пијан, нити припит": Вучић поручио опозицији: Поносан сам на Сајам вина, следећи пут ћу показати да могу да…

Блиц 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије наставили су расправу о Извештају о преговорима са институцијама самоуправе у Приштини, који је јуче представио председник Александар Вучић. Председник и данас одговара на питања посланика. Поручио је… »
Вучић: Жао ми је што нема сагласности око Косова и Метохије, немојте Србе називати криминалцима

Вучић: Жао ми је што нема сагласности око Косова и Метохије, немојте Србе називати криминалцима

Политика 14.09.2022
Председник Александар Вучић изразио је жаљење што је и данашња расправа у парламенту о Извештају о КиМ, показала да не се може постићи ни елементарна сагласност о Косову и Метохији, и што је уместо подршке том важном питању… »
Други дан седнице о КиМ: Да ли ће се усвојити извештај? Зашто су увреде и свађе замениле конструктиван разговор?

Други дан седнице о КиМ: Да ли ће се усвојити извештај? Зашто су увреде и свађе замениле конструктиван разговор?

Курир 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије наставили су расправу о Извештају о преговорима са институцијама самоуправе у Приштини, који је јуче представио председник Александар Вучић. Председник је и данас одговарао на питања посланика, али је… »
Посланици о извештају о Косову и Метохији

Посланици о извештају о Косову и Метохији

Политика 14.09.2022
Посланици Скупштине Србије различито су, у наставку посебне седнице о КиМ, говорили о Извештају о Космету. И док су једни најавили подршку, из опозиције су стигле замерке на тај документ, а поједини чланови парламента искористили… »
Горан Весић: Захваљујући Вучићу сви у свету увиђају да морају да се уваже легитимни интереси Србије на Косову и Метохији!…

Горан Весић: Захваљујући Вучићу сви у свету увиђају да морају да се уваже легитимни интереси Србије на Косову и Метохији!…

Курир 14.09.2022
Члан Председништва и народни посланик Горан Весић, гостјући јутрос у емисији "Ново Јутро" на телевизји Пинк, рекао је да нема важнијег питања за Србију од Косова и Метохије. Весић је казао да му није јасно како ми као народ не… »
Весић: Захваљујући Вучићу сви у свету увиђају да морају да се уваже легитимни интереси Србије

Весић: Захваљујући Вучићу сви у свету увиђају да морају да се уваже легитимни интереси Србије

Телеграф 14.09.2022
Весић наглашава да проблем Косова и Метохије постоји дуже од сто година и да није настао јуче. Члан Председништва и народни посланик, Горан Весић, рекао је да нема важнијег питања за Србију од Косова и Метохије. Весић је казао… »

Вести дана »