Povezane vesti
"Ulazim u Zadrugu": Stanija nakon flertovanja Maje i Marka Markovića otkrila svoj plan i Marinkovićevoj se neće svideti
Blic 14.09.2022
Bivši dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković i starleta Maja Marinković, inače dobra drugarica Dobrojevićeve, otvoreno su flertovali nekoliko dana otkako su se uselili u Belu kuću. Naime, Marković je već ušao u priče sa pojedinim… »
Šok U zadruzi: Maja muva Stanijinog bivšeg dečka, zaboravila NA prijateljstvo - spopala ga u garderoberu
Blic 14.09.2022
Starleta Maja Marinković i Marko Marković, inače bivši dečko Stanije Dobrojević, otvoreno su flertovali u spavaćoj sobi. Naime, Stanija i Maja su inače dobre drugarice, ali izgleda da starleti to, što je Marko bivši dečko njene drugarice, nije… »
Stanija će se suočiti sa Majom Marinković i bivšim dečkom! Evo kako komentariše Markov flert sa njenom prijateljicom!
Kurir 14.09.2022
Marko Marković i Maja Marinković otvoreno su flertovali nekoliko dana otkako su se uselili u Belu kuću. Naime, Marković je već ušao u priče sa pojedinim zadrugarkama, a ono što je sve najviše šokiralo, jeste njegov odnos sa Majom Marinković, sa… »
Maja zaboravila na prijateljstvo sa stanijom, pa muva marka! Završila sa Markovićevm u krevetu i odjurila da ga vidi…
Kurir 14.09.2022
Maja Marinković i Marko Marković sedeli su sa cimerima u spavaćoj sobi i bez problema pred njima otvoreno flertovali. - Šta me gledaš tako kao manijak? Sramota me je - rekla je Maja. - Kako si ti? - pitao je Marko. - Nešto mi nije to to - odgovorila… »
Vesti dana »

I slavija i skupština: Protest studenata na dve lokacije, studentkinja objasnila, evo šta je tačan plan
Blic pre 13 minutajoš 41 povezana

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 30 minutajoš 81 povezana

Uhapšen vozač BMW-a koji je u Belim vodama oborio tri osobe
Pravo u centar pre 12 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 37 minutajoš 10 povezanih

Više javno tužilaštvo: Identifikovati osobu koja je objavila sliku puške i poruku "vidimo se sutra"
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih