Повезане вести
"Улазим у Задругу": Станија након флертовања Маје и Марка Марковића открила свој план и Маринковићевој се неће свидети
Блиц 14.09.2022
Бивши дечко Станије Добројевић, Марко Марковић и старлета Маја Маринковић, иначе добра другарица Добројевићеве, отворено су флертовали неколико дана откако су се уселили у Белу кућу. Наиме, Марковић је већ ушао у приче са… »
Шок У задрузи: Маја мува Станијиног бившег дечка, заборавила НА пријатељство - спопала га у гардероберу
Блиц 14.09.2022
Старлета Маја Маринковић и Марко Марковић, иначе бивши дечко Станије Добројевић, отворено су флертовали у спаваћој соби. Наиме, Станија и Маја су иначе добре другарице, али изгледа да старлети то, што је Марко бивши дечко њене… »
Станија ће се суочити са Мајом Маринковић и бившим дечком! Ево како коментарише Марков флерт са њеном пријатељицом!
Курир 14.09.2022
Марко Марковић и Маја Маринковић отворено су флертовали неколико дана откако су се уселили у Белу кућу. Наиме, Марковић је већ ушао у приче са појединим задругаркама, а оно што је све највише шокирало, јесте његов однос са Мајом… »
Маја заборавила на пријатељство са станијом, па мува марка! Завршила са Марковићевм у кревету и одјурила да га види…
Курир 14.09.2022
Маја Маринковић и Марко Марковић седели су са цимерима у спаваћој соби и без проблема пред њима отворено флертовали. - Шта ме гледаш тако као манијак? Срамота ме је - рекла је Маја. - Како си ти? - питао је Марко. - Нешто ми… »
Вести дана »
Аристон отворио погон, а држава новчаник – баснословна субвенција за фабрику у Нишу
Нова економија пре 25 минутајош 37 повезаних
Хапшење у Прешеву Подигнута Жандармерија, приликом претреса на осам локација пронађен је дрон, рачунарска опрема...
Ало пре 30 минутајош 49 повезаних
Могућа национализација Нафтне индустрије Србије 'под одређеним условима', изјавио Лавров
Слободна Европа пре 21 минутајош 41 повезана
Несрећа у Хрватској: Троје миграната настрадало у Сави, више од десет спашено
BBC News пре 31 минутајош 33 повезане