Повезане вести

"Улазим у Задругу": Станија након флертовања Маје и Марка Марковића открила свој план и Маринковићевој се неће свидети

"Улазим у Задругу": Станија након флертовања Маје и Марка Марковића открила свој план и Маринковићевој се неће свидети

Блиц 14.09.2022
Бивши дечко Станије Добројевић, Марко Марковић и старлета Маја Маринковић, иначе добра другарица Добројевићеве, отворено су флертовали неколико дана откако су се уселили у Белу кућу. Наиме, Марковић је већ ушао у приче са… »
Шок У задрузи: Маја мува Станијиног бившег дечка, заборавила НА пријатељство - спопала га у гардероберу

Шок У задрузи: Маја мува Станијиног бившег дечка, заборавила НА пријатељство - спопала га у гардероберу

Блиц 14.09.2022
Старлета Маја Маринковић и Марко Марковић, иначе бивши дечко Станије Добројевић, отворено су флертовали у спаваћој соби. Наиме, Станија и Маја су иначе добре другарице, али изгледа да старлети то, што је Марко бивши дечко њене… »
Станија ће се суочити са Мајом Маринковић и бившим дечком! Ево како коментарише Марков флерт са њеном пријатељицом!

Станија ће се суочити са Мајом Маринковић и бившим дечком! Ево како коментарише Марков флерт са њеном пријатељицом!

Курир 14.09.2022
Марко Марковић и Маја Маринковић отворено су флертовали неколико дана откако су се уселили у Белу кућу. Наиме, Марковић је већ ушао у приче са појединим задругаркама, а оно што је све највише шокирало, јесте његов однос са Мајом… »
Маја заборавила на пријатељство са станијом, па мува марка! Завршила са Марковићевм у кревету и одјурила да га види…

Маја заборавила на пријатељство са станијом, па мува марка! Завршила са Марковићевм у кревету и одјурила да га види…

Курир 14.09.2022
Маја Маринковић и Марко Марковић седели су са цимерима у спаваћој соби и без проблема пред њима отворено флертовали. - Шта ме гледаш тако као манијак? Срамота ме је - рекла је Маја. - Како си ти? - питао је Марко. - Нешто ми… »

Вести дана »