Povezane vesti
"Ulazim u Zadrugu": Stanija nakon flertovanja Maje i Marka Markovića otkrila svoj plan i Marinkovićevoj se neće svideti
Blic 14.09.2022
Bivši dečko Stanije Dobrojević, Marko Marković i starleta Maja Marinković, inače dobra drugarica Dobrojevićeve, otvoreno su flertovali nekoliko dana otkako su se uselili u Belu kuću. Naime, Marković je već ušao u priče sa pojedinim zadrugarkama, a ono… »
Šok U zadruzi: Maja muva Stanijinog bivšeg dečka, zaboravila NA prijateljstvo - spopala ga u garderoberu
Blic 14.09.2022
Starleta Maja Marinković i Marko Marković, inače bivši dečko Stanije Dobrojević, otvoreno su flertovali u spavaćoj sobi. Naime, Stanija i Maja su inače dobre drugarice, ali izgleda da starleti to, što je Marko bivši dečko njene drugarice, nije smetalo… »
Stanija će se suočiti sa Majom Marinković i bivšim dečkom! Evo kako komentariše Markov flert sa njenom prijateljicom!
Kurir 14.09.2022
Marko Marković i Maja Marinković otvoreno su flertovali nekoliko dana otkako su se uselili u Belu kuću. Naime, Marković je već ušao u priče sa pojedinim zadrugarkama, a ono što je sve najviše šokiralo, jeste njegov odnos sa Majom Marinković, sa kojom… »
Maja zaboravila na prijateljstvo sa stanijom, pa muva marka! Završila sa Markovićevm u krevetu i odjurila da ga vidi…
Kurir 14.09.2022
Maja Marinković i Marko Marković sedeli su sa cimerima u spavaćoj sobi i bez problema pred njima otvoreno flertovali. - Šta me gledaš tako kao manijak? Sramota me je - rekla je Maja. - Kako si ti? - pitao je Marko. - Nešto mi nije to to - odgovorila je… »
Vesti dana »
VIDEO Jokić nikada pre ovo nije uradio: Upisao je tripl-dabl i na to su svi navikli, ali je ovo prvi put viđeno u karijeri i to kad se bori za MVP titulu
Nova pre 48 minutajoš 24 povezane
Trump kaže da vojska SAD ostaje blizu Irana dok se ne postigne 'pravi sporazum'
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 16 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 13 minutajoš 13 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Beta pre 58 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, moguće povremene gužve na graničnim prelazima
Beta pre 53 minutajoš 7 povezanih