Povezane vesti
Strije su mi ko reli staza, hoću da budem tanka kao sveća od 20 dinara! Kruševac Geto pravi šou u "Pusti brigu"
Kurir 14.09.2022
Komšinica Jasmina nije jedina koja zabavlja narod skečevima u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje na Kurir televiziji nedeljom od 13 sati, a čiji su domaćini Suzana Petričević i Dejan Šutanovac. Tu je i čuveni Kruševac geto, koji se u ovom porodičnom… »
Smeh do suza u "Pusti brigu": Komšinica Jasmina: Kad mi dolazite u goste, ne donosite mi cveće, već ulje i šećer! (video)
Kurir 14.09.2022
Gledaoci Kurir televizije od prošle nedelje u 13 sati imaju priliku da provedu lepo popodne uz porodičnu emisiju "Pusti brigu", čiji su domaćini glumica Suzana Petričević i kuvar Dejan Šutanovac. Uz dosta priče i zabave, mnogo smeha je priredila i zvezda… »
Vesti dana »

Putin komentarisao moguće američke isporuke “tomahavka” Ukrajine
Vesti online pre 46 minutajoš 33 povezane

Da li nam napokon sledi lepo vreme? Evo koje temperature nas očekuju sutra
Telegraf pre 15 minutajoš 33 povezane

Učesnik petooktobarskih promena iz Čačka kaže: Narod je tada izigran i krenuo je sunovrat - isto bi bilo i sad kad bi blokaderi ostvarili svoje ciljeve
RINA pre 45 minutajoš 20 povezanih

Žao mi je ljudi što su Došli, šokiran sam zbog ovoga u Humskoj: Meč sa Partizanom ostavio gorak ukus u ustima kapitena Vojvodine!
Hot sport pre 2 satajoš 26 povezanih