Povezane vesti
Strije su mi ko reli staza, hoću da budem tanka kao sveća od 20 dinara! Kruševac Geto pravi šou u "Pusti brigu"
Kurir 14.09.2022
Komšinica Jasmina nije jedina koja zabavlja narod skečevima u emisiji "Pusti brigu", koja se emituje na Kurir televiziji nedeljom od 13 sati, a čiji su domaćini Suzana Petričević i Dejan Šutanovac. Tu je i čuveni Kruševac geto, koji se u ovom… »
Smeh do suza u "Pusti brigu": Komšinica Jasmina: Kad mi dolazite u goste, ne donosite mi cveće, već ulje i šećer! (video)
Kurir 14.09.2022
Gledaoci Kurir televizije od prošle nedelje u 13 sati imaju priliku da provedu lepo popodne uz porodičnu emisiju "Pusti brigu", čiji su domaćini glumica Suzana Petričević i kuvar Dejan Šutanovac. Uz dosta priče i zabave, mnogo smeha je priredila i… »
Vesti dana »

uživo Protest u Beogradu: Studenti poručili da je "noć je najmračnija pred svitanje"
NIN pre 2 minutajoš 64 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 10 minutajoš 112 povezane

UŽIVO Toliko je ljudi u Beogradu da ne mogu ni da priđu Skupštini, redari upućuju na Slaviju, raspoređene jake snage policije (FOTO/VIDEO)
Danas pre 44 minutajoš 48 povezanih

Zelenski: Pitanje teritorije u ukrajinskom ratu sa Rusijom komplikovano
Vesti online pre 1 satjoš 28 povezanih