Povezane vesti
Lepa muftinica Elma s decom napušta rodni PAZAR: Kaže, stigla joj prva lepa vest! Rahmetli muftija mi dao 2 važna zadatka…
Kurir 14.09.2022
BEOGRAD/PAZAR - Nakon teške odluke da napustim sa decom svoj rodni grad, informacija o imenovanju na poziciju pomoćnika ministra obrazovanja je došla kao prva lepa vest u našim životima. Raduje me činjenica da ću u narednom periodu nastaviti da… »
Zukorlićeva druga žena napušta Novi Pazar: Elma se seli sa decom - "Pokojni muftija mi je dao dva zadatka"
Mondo 14.09.2022
Elma Elfić, druga supruga pokojnog Muamera Zukorlića, preuzima važnu ulogu, a zbog novog zaduženja, napušta rodni Novi Pazar zajedno sa decom. Elma Elfić, druga supruga pokojnog Muamera Zukorlića, preuzima važnu ulogu, a zbog novog zaduženja… »
Vesti dana »

Studenti koji hoće da uče izjavili saučešće porodici Crnčević: Miloš Pavlović: Delimo njihovu i bol svih građana Srbije
Kurir pre 51 minutajoš 61 povezana

Studenti blokaderi blokirali GSP: Počelo kao pobuna bogatih i bahatih a sad se pretvorila u pobunu neradnika protiv radnika!
Kurir pre 1 satjoš 71 povezana

VIDEO: Građani Niša i studenti spremili doček sa naprednjake, prilaze blokirala Žandarmerija
Radio 021 pre 57 minutajoš 36 povezanih

Advokat Lakić: Tužilaštvo mora da utvrdi ko je naredio upotrebu zvučnog topa
Novi magazin pre 6 satijoš 11 povezanih

Sud u Kočanima odredio 30-dnevni pritvor za 13 osoba, među kojima i bivšem ministru Krešniku Bektešiju
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih