Povezane vesti
"Ja da sam ovako napadao kuću, sad biste mi na groblju jeli štrudlu i šta sve ide uz to!" FOTOGRAFIJE jezive NESREĆE KOD Šida…
Blic 14.09.2022
Nesvakidašnja nezgoda dogodila se danas nedaleko od Šida. Kako saznajemo, danas se dogodila saobraćajna nesreća na putu u Adaševcima, kada su dve devojke automobilom naletele na kuću, proletevši velikom brzinom kroz dvorište, pri čemu je vozilo potpuno… »
Šok-slike nesreće kod Šida, kako su ovo mogle da prežive: Devojke se zakucale čoveku u kuću, auto popele na ogradu?! (foto)…
Kurir 14.09.2022
ADAŠEVCI - Na putu u Adaševcima jutros se dogodila saobraćajna nesreća kada su se dve devojke automobilom naletele na kuću, proletevši velikom brzinom kroz dvorište, pri čemu je vozilo potpuno "zgužvano", a na kući pričinjena materijalna šteta. Jezive… »
Vesti dana »

Trump: Netanyahu pristao na plan za okončanje rata u Gazi
Bloomberg Adria pre 12 minutajoš 35 povezanih

"Pozdravljam posvećenost Trampa, nadam se da će se Izrael odlučno angažovati" Makron se oglasio o novom planu za Pojas Gaze i ponudio pomoć Francuske
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

"Od sutra vanredno povećanje zarada": Mali najavio gde će porasti plate i šta će biti s minimalcem
Mondo pre 12 minutajoš 14 povezanih