Повезане вести

Свечано затворени "Дани Српске у Србији"

Свечано затворени "Дани Српске у Србији"

Мој Нови Сад 14.09.2022
Концертом здруженог и симфонијског оркестра Народног позоришта Републике Српске и Српског народног позоришта из Новог Сада, уз диригентску палицу Бранке Радошевић- Митровић, свечано је затворена манифестација "Дани Српске у… »
У Новом Саду свечано затворени "Дани Српске у Србији"

У Новом Саду свечано затворени "Дани Српске у Србији"

РТВ 14.09.2022
НОВИ САД - Концертом здруженог и симфонијског оркестра Народног позоришта Републике Српске и Српског народног позоришта из Новог Сада, уз диригентску палицу Бранке Радошевић Митровић, свечано је затворена манифестација "Дани… »
У Новом Саду свечано затворена манифестација „Дани Српске у Србији“

У Новом Саду свечано затворена манифестација „Дани Српске у Србији“

Дневник 14.09.2022
Концертом здруженог и симфонијског оркестра Народног позоришта Републике Српске и Српског народног позоришта из Новог Сада, уз диригентску палицу Бранке Радошевић-Митровић, свечано је затворена манифестација „Дани Српске у… »
У Новом Саду завршени десети јубиларни Дани Српске у Србији Вучевић: Ми имамо легату да разумемо тежње нашег народа где год…

У Новом Саду завршени десети јубиларни Дани Српске у Србији Вучевић: Ми имамо легату да разумемо тежње нашег народа где год…

Курир 14.09.2022
У Новом Саду су вечерас, у Српском народном позоришту, затворени 10. јубиларни “Дани Српске”, уприличеним богатим културно-уметничким програмом. Затварању су присуствовали Милош Вучевић, актуелни градоначелник Новог Сада и Игор… »
У Новом Саду затворени 10. Јубиларни "Дани Српске" Вучевић: Ми имамо легату да разумемо тежње нашег народа где год да су…

У Новом Саду затворени 10. Јубиларни "Дани Српске" Вучевић: Ми имамо легату да разумемо тежње нашег народа где год да су…

Србија данас 14.09.2022
Милош Вучевић истакао је да је ова манифестација на правом месту у правом тренутку, те позвао све да сутра истакну своју државну или народну заставу. У Новом Саду су вечерас, у Српском народном позоришту, затворени 10. јубиларни… »

Вести дана »