Povezane vesti
Svečano zatvoreni "Dani Srpske u Srbiji"
Moj Novi Sad 14.09.2022
Koncertom združenog i simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, uz dirigentsku palicu Branke Radošević- Mitrović, svečano je zatvorena manifestacija "Dani Srpske u Srbiji". Tom događaju u… »
U Novom Sadu svečano zatvoreni "Dani Srpske u Srbiji"
RTV 14.09.2022
NOVI SAD - Koncertom združenog i simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, uz dirigentsku palicu Branke Radošević Mitrović, svečano je zatvorena manifestacija "Dani Srpske u Srbiji"… »
U Novom Sadu svečano zatvorena manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“
Dnevnik 14.09.2022
Koncertom združenog i simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske i Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada, uz dirigentsku palicu Branke Radošević-Mitrović, svečano je zatvorena manifestacija „Dani Srpske u Srbiji“. Tom… »
U Novom Sadu zatvoreni 10. Jubilarni "Dani Srpske" Vučević: Mi imamo legatu da razumemo težnje našeg naroda gde god da su…
Srbija danas 14.09.2022
Miloš Vučević istakao je da je ova manifestacija na pravom mestu u pravom trenutku, te pozvao sve da sutra istaknu svoju državnu ili narodnu zastavu. U Novom Sadu su večeras, u Srpskom narodnom pozorištu, zatvoreni 10. jubilarni "Dani Srpske"… »
U Novom Sadu završeni deseti jubilarni Dani Srpske u Srbiji Vučević: Mi imamo legatu da razumemo težnje našeg naroda gde…
Kurir 14.09.2022
U Novom Sadu su večeras, u Srpskom narodnom pozorištu, zatvoreni 10. jubilarni “Dani Srpske”, upriličenim bogatim kulturno-umetničkim programom. Zatvaranju su prisustvovali Miloš Vučević, aktuelni gradonačelnik Novog Sada i Igor Mirović… »
Vesti dana »

Studenti i dalje blokiraju zgradu RTS, blokirana i zgrada RTV, povređen pripadnik Žandarmerije
Euronews pre 4 satijoš 66 povezanih

'Za Beograd': Studenti iz Subotice, Čačka i Niša krenuli na višednevno pešačenje
BBC News pre 34 minutajoš 3 povezane

Završena sednica Skupštine grada Niša, odbornici vladajuće većine izašli na sporedni izlaz
Novi magazin pre 3 satajoš 27 povezanih

Roditelji đaka OŠ u Novom Sadu: Objavljena imena onih koji u ime SNS-a sabotiraju obustavu nastave
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih