Повезане вести

Пољски херој избацио брата из репрезентације

Пољски херој избацио брата из репрезентације

Спутник 15.09.2022
Матеуш Понитка, јунак репрезентације Пољске која је избацила Словенију са Евробаскета, лако је могао да остави на цедилу саиграче и то због рођеног брата Марсела са којим није желео да буде у истом тиму. Матеуш и Марсело су у… »
Јунак Пољске блиста "Ми смо бајка овог Евробаскета"

Јунак Пољске блиста "Ми смо бајка овог Евробаскета"

Ало 15.09.2022
Велики успех за Пољаке. Тешко да је било ко веровао да репрезентација Пољске може ишта учинити сем Словеније, али тако није мислио Матеуш Понитка. Невероватни крилни играч забележио је трипл - дабл, а након меча није могао да… »
Пољска слави матеуша! Он је Дончића и екипу послао кући: Рођеног брата избацио из репрезентације, па срушио европског шампиона…

Пољска слави матеуша! Он је Дончића и екипу послао кући: Рођеног брата избацио из репрезентације, па срушио европског шампиона…

Курир 15.09.2022
Кошаркашка репрезентација Пољске пласирала се у полуфинале Европског првенства, пошто је у четвртфиналу у Берлину победила актуелне европске прваке, селекцију Словеније. Пољаке је до велике победе и пласмана у полуфинале… »
Он је бацио дончића у блато Забранио рођеном брату да игра, направио скандал већи од "фрке Теодосић", па заблистао као никад…

Он је бацио дончића у блато Забранио рођеном брату да игра, направио скандал већи од "фрке Теодосић", па заблистао као никад…

Ало 15.09.2022
Лука Дончић је потпуно пао у други план... После велике победе Пољске над Словенцима, свет кошарке прича о Матеушу Понитки. Сјајни ас је буквално сам погурао свој тим до победе. Понитка је имао 26 поена, 16 скокова и 10… »

Вести дана »