Повезане вести

“Издао сам државу”: Дончић емотиван после испадања, открио непознате детаље

“Издао сам државу”: Дончић емотиван после испадања, открио непознате детаље

Нова 15.09.2022
Добићемо новог првака Европе након што је Словенија елиминисана већ у четвртфиналу. Пољска је направила праву сензацију и славила са 90:87, а Лука Дончић је изашао пред медије и преузео потпуну кривицу за дебакл. “Пре свега… »
Понитка: Поносан сам, кошарка није популарна у Пољској

Понитка: Поносан сам, кошарка није популарна у Пољској

Политика 15.09.2022
БЕРЛИН – Најбољи пољски кошаркаш Матеуш Понитка изјавио је да је срећан због пласмана његовог тима у полуфинале Европског првенства у Берлину, преноси „Баскет њуз”. Пољска је синоћ направила изненађење и у четвртфиналу ЕП… »
Дончић после испадања са Евробаскета: Разочарао сам нацију

Дончић после испадања са Евробаскета: Разочарао сам нацију

Политика 15.09.2022
БЕРЛИН – Најбољи словеначки кошаркаш Лука Дончић изјавио је да разочаран својом игром у поразу од Пољске 90:87 у четвртфиналу Европског првенства, које се игра у Берлину, преноси „Баскет њуз”. Словенија није успела да одбрани… »
Сваки турнир има своју пепељугу: Понитка је исписао историју, па потом прети Французима! (видео)

Сваки турнир има своју пепељугу: Понитка је исписао историју, па потом прети Французима! (видео)

Хот спорт 15.09.2022
Пољска је направила сензацију када је елиминисала огромног фаворита Словенију са Евробаскета. Најзаслужнији за такав резултат је капитен те селекције Матеуш Понитка, који је забележио тек трећи дабл, а убележио је 26 поена, 11… »
ФИБА објавила фацу шокираног Дончића: Слика која вреди хиљаду речи

ФИБА објавила фацу шокираног Дончића: Слика која вреди хиљаду речи

Нова 15.09.2022
Лука Дончић и Словенија елиминисани су са Евробаскета, а кривицу на себе је преузео управо плејмејкер. Пољска је била боља у четвртфиналу са 90:87, а неко из ФИБА очигледно жели да у први план истакне тугу Дончића, пре него… »
Избацио брата из репрезентације, па Словенију са првенства Европе – сад је хит

Избацио брата из репрезентације, па Словенију са првенства Европе – сад је хит

Нова 15.09.2022
Да се данас одређује ко ће бити члан идеалне петорке Евробаскета вероватно би се на њему нашло име Матеуша Понитке. Ипак, ведета Пољске има све само не обичну причу. Посвађао се са читавом породицом, избацио је брата из… »
Ако те ништа не боли после меча, ако немаш модрице - нешто радиш лоше! Понитка срушио Словенију па одржао лекцију свима!…

Ако те ништа не боли после меча, ако немаш модрице - нешто радиш лоше! Понитка срушио Словенију па одржао лекцију свима!…

Мондо 15.09.2022
Лидер овог Пољског тима Матеуш Понитка добро зна шта је потребно да би се победило на овом нивоу. Од извештача МОНДА са Еуробаскета Николе Лаловића. Лидер овог Пољског тима Матеуш Понитка добро зна шта је потребно да би се… »
Понитка: Ми смо бајка овог Евробаскета

Понитка: Ми смо бајка овог Евробаскета

Спорт клуб 15.09.2022
Крилни кошаркаш репрезентације Пољске Матеуш Понитка одушевљен је победом над Словенијом 90:87 и пласманом своје селекције у полуфинале Евробаскета. Пољска је испустила +23, али је на крају ипак успела да слави. Понитка је… »
Сви „фаворити“ поражени пре полуфинала Евробаскета: Пољска савладала Словенију у четвртфиналу

Сви „фаворити“ поражени пре полуфинала Евробаскета: Пољска савладала Словенију у четвртфиналу

Данас 15.09.2022
Кошаркашка репрезентација Пољске приредила је прворазредно изненађење елиминисавши Словенију (90:87) са Евробаскета у четвртфиналу. Они ће се за улазак у финале ће се борити против Француске. На можда и најбољој утакмици на… »

Вести дана »