Povezane vesti
"Nisam uzela bakšiš kod Đokovića": Aleksandra Prijović o svadbi Saške i Đorđa u Crnoj Gori: "Pozvali su me iznenada"
Blic 15.09.2022
Pevačica Aleksandra Prijović, koja je pevala na svadbi Đorđa Đokovića i Saške Veselinov u Crnoj Gori, otkrila je kako se provela na veselju, da li je uzela bakšiš, i da li ona i njen suprug Filip razmišljaju o proširenju porodice. - Bilo je… »
Vređala me celo veče, a onda pljunula pred svima: Incident na nastupu Aleksandre Prijović - "Na kraju sam je Udarila"
Mondo 15.09.2022
Pevačica otkrila najveću neprijatnost koju je doživela na nastupu. Pevačica otkrila najveću neprijatnost koju je doživela na nastupu Pevačica Aleksandra Prijović koja je s velikim brojem kolega i koleginica pevala na venčanju Đorđa Đokovića i… »
Vesti dana »
Policija seče lance, žandarmerija raspoređena: Blokirana zgrada suda u Novom Sadu: Poslanici i odbornici opozicije na oba ulaza, došlo do guranja (foto, video)
Blic pre 5 minutajoš 14 povezanih
„Stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“: Zvezda ga ponizila na „Marakani“, a nemački mediji još suroviji prema treneru Štutgarta
Nova pre 41 minutajoš 13 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Eksplozije u Kijevu, Odesi, Kropivnicki... Rusija lansirala krstareće rakete
RTV pre 29 minutajoš 9 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 41 minutajoš 9 povezanih
Posle primirja Hezbolaza i Izraela, da li je na vidiku prekid vatre i između Izraela i Hamasa?
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih