Povezane vesti
Danica Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Danas 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da „u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije“… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
N1 Info 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Nova 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi… »
Vesti dana »

Dvojica dečaka napala dete (12) u Skejt parku kod "ušća": Oglasio se MUP: Događaj nije povezan sa blokadom Brankovog mosta
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Ovo je bio lov na veštice": Tramp o skandalu koji je uzdrmao Belu kuću, dotakao se i ostavke ministra odbrane: "On nije imao nikakve veze sa ovim"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 3 satajoš 4 povezane

Određen mu pritvor do 30 dana: Pretresli mu stan na Novom Beogradu i pronašli drogu
Kurir pre 21 minutajoš 1 povezana