Povezane vesti
Danica Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Danas 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da „u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije“. Mi bismo… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
N1 Info 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi bismo… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Nova 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi bismo… »
Vesti dana »
Od Kruševca do Minhena! Srbin postaje prvi čovek BMW-a! Milan Nedeljković generalni direktor nemačkog giganta
Alo pre 44 minutajoš 32 povezane
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 2 satajoš 25 povezanih
"Mi smo sad u ovoj prvoj fazi": Građani evidentiraju nelegalne objekte po novom zakonu, prvog dana 19.000 prijava
Euronews pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih