Povezane vesti
Danica Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Danas 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da „u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije“. Mi bismo… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
N1 Info 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi bismo… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Nova 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi bismo… »
Vesti dana »
Košava udara, temperature tonu: Stižu ledeni dani i poledica – evo gde je najgore
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 12 povezanih
Studentski protest danas u Novom Sadu, Radio 021 donosi detalje
Glas Šumadije pre 1 satjoš 3 povezane
Idealan termin za navijače u Srbiji: Poznato kada Đoković izlazi na teren u Australiji
Nova pre 11 minutajoš 12 povezanih
Stanić PKS: Ne znamo koliki je uopšte prostor za Srbiju da se uključi aktivnije u završne pregovore oko NIS-a
Nova ekonomija pre 16 minutajoš 2 povezane