Povezane vesti
Danica Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Danas 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da „u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije“. Mi bismo… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
N1 Info 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi bismo… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Nova 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi bismo… »
Vesti dana »
Uživo: Počeo veliki skup Srpske napredne stranke u Beogradskoj areni
Euronews pre 33 minutajoš 28 povezanih
Koliko je do sada ljudi poginulo na Bliskom istoku: Iran i Liban imaju najviše žrtava
Nova pre 58 minutajoš 31 povezana
Pezeškijan i Modi: BRIKS da preuzme ulogu u zaustavljanju rata, apel na mirno rešenje
Insajder pre 52 minutajoš 61 povezana
Određene sudije za večiti derbi u ABA ligi: Dva Slovenca i Srbin sude meč, navijači Partizana su ljuti
Mondo pre 52 minutajoš 35 povezanih