Povezane vesti
Danica Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Danas 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da „u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije“… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
N1 Info 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi… »
Popović: Novi sporazum sa MMF znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare
Nova 15.09.2022
Novi sporazum sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF) znači da mi više nemamo od koga da uzmemo pare, izjavila je za Vreme profesorka Ekonomskog fakulteta Danica Popović i predvidela da "u prvom krugu mera sigurno neće stradati plate i penzije". Mi… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 6 satijoš 1 povezana