Povezane vesti
Ćiro Blažević o Piksiju: Hvala bogu da ste se setili nekoga ko je profesor za fudbal
Danas 15.09.2022
„Svi mi kažu da dobro izgledam, ali ne mogu pobeći od činjenice da imam najgoru bolest na svetu i pet metastaza. Nemam dilemu da se nešto krupno valja u mom organizmu, ali ja se ne dam. Zasad imam sreću da me još nisu uhvatili oni uobičajeni bolovi, a… »
Ćiro za N1: Hvala bogu da ste se setili profesora za fudbal
Sport klub 15.09.2022
Miroslav Ćiro Blažević govorio je za portal N1 u veoma zanimljivom intervjuu za kolegu Nikolu Kojića. „Svi mi kažu da dobro izgledam, ali ne mogu pobeći od činjenice da imam najgoru bolest na svetu i pet metastaza. Nemam dilemu da se nešto krupno valja u… »
Ćiro Blažević za N1 o Srbima i Hrvatima, Zvezdi, Piksiju, regionalnoj ligi…
N1 Info 15.09.2022
„Svi mi kažu da dobro izgledam, ali ne mogu pobeći od činjenice da imam najgoru bolest na svetu i pet metastaza. Nemam dilemu da se nešto krupno valja u mom organizmu, ali ja se ne dam. Zasad imam sreću da me još nisu uhvatili oni uobičajeni bolovi, a… »
Vesti dana »
Pregovori se nastavljaju, Vitkof i Kušner u četvrtak na sastanku sa Umerovim
Blic pre 39 minutajoš 2 povezane
Bio nerazdvojan sa Desingericom, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa se na kraju vratio kod mame da živi - Pljugica batalio estradu: "30.000 dinara mesečno, jede se pašteta"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Sanino podneo ostavku Oglasio se nakon optužbi za korupciju: "Nije prikladno"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Viši sud u Novom Sadu: Osumnjičenom za izazivanje saobraćajne nesreće u Jevrejskoj ulici određen pritvor do 30 dana
Danas pre 3 satajoš 2 povezane