Povezane vesti
Ćiro Blažević o Piksiju: Hvala bogu da ste se setili nekoga ko je profesor za fudbal
Danas 15.09.2022
„Svi mi kažu da dobro izgledam, ali ne mogu pobeći od činjenice da imam najgoru bolest na svetu i pet metastaza. Nemam dilemu da se nešto krupno valja u mom organizmu, ali ja se ne dam. Zasad imam sreću da me još nisu uhvatili oni uobičajeni… »
Ćiro za N1: Hvala bogu da ste se setili profesora za fudbal
Sport klub 15.09.2022
Miroslav Ćiro Blažević govorio je za portal N1 u veoma zanimljivom intervjuu za kolegu Nikolu Kojića. „Svi mi kažu da dobro izgledam, ali ne mogu pobeći od činjenice da imam najgoru bolest na svetu i pet metastaza. Nemam dilemu da se nešto… »
Ćiro Blažević za N1 o Srbima i Hrvatima, Zvezdi, Piksiju, regionalnoj ligi…
N1 Info 15.09.2022
„Svi mi kažu da dobro izgledam, ali ne mogu pobeći od činjenice da imam najgoru bolest na svetu i pet metastaza. Nemam dilemu da se nešto krupno valja u mom organizmu, ali ja se ne dam. Zasad imam sreću da me još nisu uhvatili oni uobičajeni… »
Vesti dana »

Mašinerija laži Aleksandra Vučića se raspala na „zvučnom topu“: Da li je Ivica Dačić ključni šraf koji je popustio
Nova pre 1 satjoš 30 povezanih

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 58 minutajoš 30 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 8 satijoš 14 povezanih