Повезане вести

Није срамота причати о свом ремек-делу: Просто имам дуге ноге, био је то веома леп гол!

Није срамота причати о свом ремек-делу: Просто имам дуге ноге, био је то веома леп гол!

Хот спорт 15.09.2022
Манчестер сити је пред својим навијачим савладао Борусију из Дортмунда резултатом 2:1. Након само 11 минут Џуд Белингем у другом полувремену донео је предност Милионерима. Међутим – прво Стоунс у 80, а потом и Халанд у 84… »
Погледајте магију етихада и један од најбољих голова икада: Гвардиолу неодољиво подсећа на Кројфа и Ибрахимовића! (видео)

Погледајте магију етихада и један од најбољих голова икада: Гвардиолу неодољиво подсећа на Кројфа и Ибрахимовића! (видео)

Хот спорт 15.09.2022
Манчестер сити је пред својим навијачим савладао Борусију из Дортмунда резултатом 2:1. Након само 11 минут Џуд Белингем у другом полувремену донео је предност Милионерима. Међутим – прво Стоунс у 80, а потом и Халанд у 84… »
Како је Холанд постигао гол кола – Имам дуге ноге!

Како је Холанд постигао гол кола – Имам дуге ноге!

Спорт клуб 15.09.2022
Џон Стоунс је пробудио Манчестер сити у веома лошем мечу против Борусије Дортмунд, а Ерлинг Холанд задао је завршни ударац свом некадашњем тиму. Холанд је у 84. минуту био стрелац гола за победу, а његов летећи мај-гери… »
Гвардиола упоредио Халанда и Јохана Кројфа

Гвардиола упоредио Халанда и Јохана Кројфа

Бета 15.09.2022
Тренер Манчестер ситија Пеп Гвардиола упоредио је свог фудбалера Ерлинга Халанда са легендарним Јоханом Кројфом, након што је Норвежанин постигао акробатски гол у дуелу против бившег клуба Борусије из Дортмунда у Лиги шампиона… »
Оваквог гвардиолу никад нисте видели: Урлао и уносио се судији у лице, а кад је добио жути све се променило... (видео)

Оваквог гвардиолу никад нисте видели: Урлао и уносио се судији у лице, а кад је добио жути све се променило... (видео)

Мондо 15.09.2022
Комична сцена на крају утакмице Манчестер ситија и Дортмунда коју је тим Пепа Гвардиоле добио головима у последњих десет минута утакмице. Комична сцена на крају утакмице Манчестер ситија и Дортмунда коју је тим Пепа Гвардиоле… »
Видео сам холандов гол и помислио: Јохан кројф! Гвардиола зинуо кад је угледао: То могу њих двојица и само још један ас

Видео сам холандов гол и помислио: Јохан кројф! Гвардиола зинуо кад је угледао: То могу њих двојица и само још један ас

Мондо 15.09.2022
Шпанац одушевљен голом Ерлинга Холанда против Борусије Дортмунд. Упоредио. Шпанац одушевљен голом Ерлинга Холанда против Борусије Дортмунд. Упоредио Голгетер Манчестер ситија Ерлинг-Браут Холанд постигао је гол против Борусије… »

Вести дана »