Повезане вести
"Нисам на дијети, он ми је тренер од раног јутра": Маја Беровић сија само неколико месеци након порођаја "осетљивија сам"
Блиц 15.09.2022
"Велика промена, човек није свестан тога шта значи постати родитељ, сви ми који смо родитељи, то нас једноставно промени из корена, постајемо осетљивији, осећајнији, можда и бољи", рекла је Маја. Маја Беровић недавно се… »
Маја покидала у врућим панталонама 7 месеци после порођаја: Певачица која је променила лични опис никад боља!
Мондо 15.09.2022
Певачица Маја Беровић породила се пре седам месеци, а сину је дала име Лав. Она је сада решила да се врати пословним обавезама, па је наступала у српској престоници. Певачица Маја Беровић породила се пре седам месеци, а сину је… »
Маја Беровић права бомба 7 месеци након порођаја! Певачица први пут у јавности откако је постала мајка, открила како се…
Курир 15.09.2022
Певачица Маја Беровић породила се пре седам месеци, а сину је дала име Лав. Она је сада решила да се врати пословним обавезама, па је наступала у српској престоници. Маја је брзо након порођаја успела да врати стару килажу. Она… »
Маја Беровић први пут у јавности после порођаја: Ево колико јој се тело променило - утегла се у комбинезон, нико не може да…
Блиц 15.09.2022
Маја Беровић се пре седам месеци породила и на свет донела сина Лава, а сад се вратила послу, па је наступила у српској престоници. Певачица је показала како јој тело изгледа после порођаја, док су све очи биле упрте у њену… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 11 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 21 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане