Повезане вести

Митровић објавио шок поруке: Сарадници Баке Прасета ми нуде да га издају ФОТО

Митровић објавио шок поруке: Сарадници Баке Прасета ми нуде да га издају ФОТО

Нова 15.09.2022
Испливали нови детаљи. Власник телевизије “Пинк” Жељко Митровић и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, већ данима воде медијски рат. Они су један на рачун другог изнели бројне оптужбе и шокантне тврдње, а Митровић… »
Јована одговорила Баки: Не дирај ми Пинк, Митровић је заговорник слободе мисли

Јована одговорила Баки: Не дирај ми Пинк, Митровић је заговорник слободе мисли

Нова 15.09.2022
Власник "Пинка" Жељко Митровић и јутјубер Бака Прасе, односно Богдан Илић, већ недељама воде медијски рат, а сада се у њихов сукоб поново умешала Јована Јеремић. Након Илићевих навода да је Митровић поставио камеру у женску… »
"Лажеш да су камере у свлачионици Пинк телевизије, претворио си се у демона" Јована Јеремић најавила тужбу против Баке…

"Лажеш да су камере у свлачионици Пинк телевизије, претворио си се у демона" Јована Јеремић најавила тужбу против Баке…

Блиц 15.09.2022
Жељко Митровић, власник "Пинка" и јутјубер Богдан Илић, илити Бака Прасе, већ недељама воде медијски рат. Сада се, наиме, водитељка Јована Јеремић обратила Богдану Илићу и најавила тужбу за изнете неистине о њој. Наиме, Бака… »
Митровић покренуо петиције против Баке Прасета: "Сутра се предају пријаве", ево колико њих је потписало да јутјубера затворе

Митровић покренуо петиције против Баке Прасета: "Сутра се предају пријаве", ево колико њих је потписало да јутјубера затворе

Блиц 14.09.2022
Први човек "Пинка" Жељко Митровић и инфлуенсер Бака Прасе, односно Богдан Илић, већ недељама воде медијски рат, који се, по свему судећи, неће скоро завршити. Жељко Митровић се данас огласио на друштвеним мрежама и објавио две… »

Вести дана »