Povezane vesti

Jovana odgovorila Baki: Ne diraj mi Pink, Mitrović je zagovornik slobode misli

Jovana odgovorila Baki: Ne diraj mi Pink, Mitrović je zagovornik slobode misli

Nova 15.09.2022
Vlasnik "Pinka" Željko Mitrović i jutjuber Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić, već nedeljama vode medijski rat, a sada se u njihov sukob ponovo umešala Jovana Jeremić. Nakon Ilićevih navoda da je Mitrović postavio kameru u žensku svlačionicu kako… »
Mitrović objavio šok poruke: Saradnici Bake Praseta mi nude da ga izdaju FOTO

Mitrović objavio šok poruke: Saradnici Bake Praseta mi nude da ga izdaju FOTO

Nova 15.09.2022
Isplivali novi detalji. Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već danima vode medijski rat. Oni su jedan na račun drugog izneli brojne optužbe i šokantne tvrdnje, a Mitrović se sada ponovo… »
"Lažeš da su kamere u svlačionici Pink televizije, pretvorio si se u demona" Jovana Jeremić najavila tužbu protiv Bake…

"Lažeš da su kamere u svlačionici Pink televizije, pretvorio si se u demona" Jovana Jeremić najavila tužbu protiv Bake…

Blic 15.09.2022
Željko Mitrović, vlasnik "Pinka" i jutjuber Bogdan Ilić, iliti Baka Prase, već nedeljama vode medijski rat. Sada se, naime, voditeljka Jovana Jeremić obratila Bogdanu Iliću i najavila tužbu za iznete neistine o njoj. Naime, Baka Prase rekao je da… »
Mitrović pokrenuo peticije protiv Bake Praseta: "Sutra se predaju prijave", evo koliko njih je potpisalo da jutjubera zatvore

Mitrović pokrenuo peticije protiv Bake Praseta: "Sutra se predaju prijave", evo koliko njih je potpisalo da jutjubera zatvore

Blic 14.09.2022
Prvi čovek "Pinka" Željko Mitrović i influenser Baka Prase, odnosno Bogdan Ilić, već nedeljama vode medijski rat, koji se, po svemu sudeći, neće skoro završiti. Željko Mitrović se danas oglasio na društvenim mrežama i objavio dve peticije… »

Vesti dana »