Повезане вести
Ево зашто Маја није покупила највише оцене Од емила Задругар пред свима устао и јавно обелоданио разлоге, она му жестоко…
Курир 15.09.2022
Маја Маринковић и Емил Каменов све су приснији, флертују, а многи сумњају да је на помолу нова веза, међутим пре пар дана ожењени Бугарин на избору "за Мис" Маринковићевој, није дао највише оцену, јер како тврди много је луда… »
(Фото) лом у задрузи: Маја Маринковић исполивала кафом Александру Николић: Орила се бела кућа
Блиц 15.09.2022
Старлета Маја Маринковић започела је свађу са Александром Николић, па ју је у налету беса исполивала кафом. Маја је, наиме, у дворишту започела расправу са Александром, а пале су и жестоке прозивке међу старлетама због чега се… »
Маја не престаје Да отима туђе мужеве: Бацила око на још једног ожењеног: "подсећа ме НА јањуша"
Блиц 15.09.2022
Старлета Маја Маринковић и учесник "Задруге", Емил Каменов све су приснији, флертују, а многи сумњају да је на помолу нова веза. Маринковићева је током емисије "Питања гледалаца" признала је шта осећа према њему. Далла и Цар… »
"Подсећа ме на јањуша, ожењен је, а и волим габаритне!" Маја не престаје да шокира изјавама, воли туђе мужве и то не крије!…
Курир 15.09.2022
Маја Маринковић и Емил Каменов све су приснији, флертују, а многи сумњају да је на помолу нова веза. Маринковићева је током емисије "Питања гледалаца" признала је шта осећа према њему. - Да ли ти се свиђа Бугарче? - гласило је… »
"Постаје Маја такијева каменова": Емил би да се ожени Маринковићком, већ почели планови за свадбу - заборавио на жену
Блиц 14.09.2022
Маја Маринковић и Емил Каменов све су приснији, флертују, а многи сумњају да је на помолу нова веза, те су данас у емисији "Задруге" открили више детаља о њиховом односу. - Бечка школа из Софије, ви сте познати као џентлмени… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана