Povezane vesti
Više od 3.600 kompanija priključilo se programu "Moja prva plata" - nude prvi posao za 8.000 kandidata
Euronews 15.09.2022
Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške "Moja prva plata" i do 22. septembra oglase radne pozicije na kojima će, uz subvencije države, osposobljavati mlade kandidate za posao uz mogućnost da ih nakon devet meseci… »
Još sedam dana prijava kompanija za "Moju prvu platu"
RTV 15.09.2022
BEOGRAD - Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške "Moja prva plata" i do 22. septembra oglase radne pozicije na kojima će, uz subvencije države, osposobljavati mlade kandidate za posao uz mogućnost da ih nakon devet… »
Poslodavci imaju još sedam dana za prijavu na konkurs „Moja prva plata“
Biznis.rs 15.09.2022
Do sada apliciralo više od 3.000 kompanija. Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške „Moja prva plata“ i do 22. septembra oglase radne pozicije na kojima će, uz subvencije države, osposobljavati mlade kandidate za… »
Spremno 5.839 radnih mesta preko konkursa "Moja prva plata": Prijave otvorene još sedam dana za kompanije
Telegraf 15.09.2022
Prijava mladih do 30 godina, sa završenom srednjom školom, visokim obrazovanjem ili na završnoj godini studija, počinje 3. oktobra i traje do kraja meseca. Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške "Moja prva plata" i… »
Vesti dana »

"Bilo je korisno i za nas i za Amerikance": Prvo oglašavanje Putinovog pregovorača o 12-časovnom sastanku delegacija Rusije i SAD u Rijadu (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 16 povezanih

"Osetili smo dim, a zatim videli vatru kako kulja" novi detalji požara u Lazarevcu Uzrok je najverovatnije grejalica
Dnevnik pre 26 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Novi izraelski napadi na Pojas Gaze: Ubijene najmanje 23 osobe, među njima troje dece i njihovi roditelji
Kurir pre 38 minutajoš 10 povezanih