Povezane vesti
Više od 3.600 kompanija priključilo se programu "Moja prva plata" - nude prvi posao za 8.000 kandidata
Euronews 15.09.2022
Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške "Moja prva plata" i do 22. septembra oglase radne pozicije na kojima će, uz subvencije države, osposobljavati mlade kandidate za posao uz mogućnost da ih nakon devet meseci… »
Još sedam dana prijava kompanija za "Moju prvu platu"
RTV 15.09.2022
BEOGRAD - Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške "Moja prva plata" i do 22. septembra oglase radne pozicije na kojima će, uz subvencije države, osposobljavati mlade kandidate za posao uz mogućnost da ih nakon devet… »
Poslodavci imaju još sedam dana za prijavu na konkurs „Moja prva plata“
Biznis.rs 15.09.2022
Do sada apliciralo više od 3.000 kompanija. Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške „Moja prva plata“ i do 22. septembra oglase radne pozicije na kojima će, uz subvencije države, osposobljavati mlade kandidate za… »
Spremno 5.839 radnih mesta preko konkursa "Moja prva plata": Prijave otvorene još sedam dana za kompanije
Telegraf 15.09.2022
Prijava mladih do 30 godina, sa završenom srednjom školom, visokim obrazovanjem ili na završnoj godini studija, počinje 3. oktobra i traje do kraja meseca. Poslodavci u Srbiji imaju još sedam dana da konkurišu za program podrške "Moja prva plata" i… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana