Povezane vesti
Protiv Srbije smo kalkulisali, moji igrači imaju velika j*ja! Kako su Poljaci napravil čudo? "Nema šta da krijemo!"
Mondo 15.09.2022
Selektor Poljaka Igor Miličić dan pred polufinale govorio o velikom uspehu svog tima i o tajnama iz svlačionice. /Od izveštača MONDA sa Evropskog prvenstva, Nikole Lalovića/. Selektor Poljaka Igor Miličić dan pred polufinale govorio o velikom uspehu svog… »
Veliko srce i velika m*da mojih igrača! Hrvat vodio Poljake do polufinala Eurobasketa pa poručio: Hejteri, umuknite!
Mondo 15.09.2022
Selektor Poljske Igor Miličić nije mogao da opet ne pomene hrabrost i karakter svojih igrača posle jedne od najvećih pobeda u istoriji poljske košarke. Od izveštača MONDA sa Eurobasketa Nikole Lalovića. Selektor Poljske Igor Miličić nije mogao da opet ne… »
Vesti dana »
Roditelji ubijenog mladića u Mineapolisu: Snimci sa terena osporili tvrdnje zvaničnika da je agent ICE-a pucao u samoodbrani
Insajder pre 26 minutajoš 30 povezanih
Legendarni teniser optužio čelnike Australijan opena zbog Sinera: „Meni ovo miriše na favorizovanje, ne verujem da iko želi da vidi tako nešto u našem sportu“
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Oko 10.300 letova otkazano danas zbog velike zimske oluje koja je pogodila SAD
Beta pre 52 minutajoš 24 povezane
Pala zaštitna mreža sa nedavno rekonstruisane zgrade prokupačke Gimnazije FOTO
Nova pre 6 satijoš 13 povezanih
Uhapšeni osumnjičeni u Nišu zbog otmice i iznudu novca: Policija uputila apel građanima
B92 pre 27 minutajoš 22 povezane