Повезане вести
Бројни тенисери се огласили поводом повлачења Федерера
Еуроневс 15.09.2022
Швајцарски тенисер Роџер Федерер сасопштио је данас да ће се повући после Лејвер купа у Лондону, који ће се одржати од 23. до 25. септембра, а поводом пензионисања славног аса на друштвеним мрежама огласиле су његове бројне… »
Надал о одласку Федерера у пензију: Ово је тужан дан
Бета 15.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је данас да је најава Швајцарца Роџера Федерера да ће завршити каријеру тужан дан за њега лично, али и спортисте широм света. "Волео бих да овај дан никада није дошао. Ово је тужан дан за мене… »
Рафаел Надал: Роџере, пријатељу, желим ти сву срећу
Еуроневс 15.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал емотивном поруком опростио се на професионалан начин од великог ривала Роџера Федерера, који је најавио да ће у пензију после Лејвер купа у Лондону (од 23. до 25. септембра). "Драги Роџере, мој… »
Емотивни Надал и његово писмо Федереру!
Спортске.нет 15.09.2022
Рафаел Надал је данас веома тужан, али и читав тениски свет. Пензионисао се Роџер Федерер, сада је то и званично, швајцарски тенисер је обавестио јавност да се више неће такмичити што не можемо навести као шокантну одлуку јер… »
Надал: Ово је тужан дан
Спорт клуб 15.09.2022
Поводом вести о пензионисању Роџера Федерера, јавио се и један од његова два највећа ривала Рафаел Надал. – Драги Роџере, мој пријатељу и ривалу. Ово је тужан дан, за мене лично, али и за читав светски спорт. Жалим што је… »
Драги пријатељу, ово је тужан дан: Огласио се Рафаел Надал, послао емотивну поруку Роџеру Федереру (фото)
Вечерње новости 15.09.2022
НАКОН одлуке да Роџер Федерер оде у пензију реаговао је и његов велики ривал Рафаел Надал. Фото ЕПА – Драги Роџере, мој пријатељу и ривалу. Ово је тужан дан, за мене лично, али и за читав светски спорт. Жалим што је икада… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 11 минутајош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 36 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак – нада за бебе рођене са повредама
Јужне вести пре 31 минутајош 5 повезаних
Данас је Свети Алимпије, један од три велика Столпника: Верује се да не треба јести ову врсту меса
Телеграф пре 41 минутајош 6 повезаних