Повезане вести

Бројни тенисери се огласили поводом повлачења Федерера

Бројни тенисери се огласили поводом повлачења Федерера

Еуроневс 15.09.2022
Швајцарски тенисер Роџер Федерер сасопштио је данас да ће се повући после Лејвер купа у Лондону, који ће се одржати од 23. до 25. септембра, а поводом пензионисања славног аса на друштвеним мрежама огласиле су његове бројне… »
Надал о одласку Федерера у пензију: Ово је тужан дан

Надал о одласку Федерера у пензију: Ово је тужан дан

Бета 15.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је данас да је најава Швајцарца Роџера Федерера да ће завршити каријеру тужан дан за њега лично, али и спортисте широм света. "Волео бих да овај дан никада није дошао. Ово је тужан дан за мене… »
Рафаел Надал: Роџере, пријатељу, желим ти сву срећу

Рафаел Надал: Роџере, пријатељу, желим ти сву срећу

Еуроневс 15.09.2022
Шпански тенисер Рафаел Надал емотивном поруком опростио се на професионалан начин од великог ривала Роџера Федерера, који је најавио да ће у пензију после Лејвер купа у Лондону (од 23. до 25. септембра). "Драги Роџере, мој… »
Емотивни Надал и његово писмо Федереру!

Емотивни Надал и његово писмо Федереру!

Спортске.нет 15.09.2022
Рафаел Надал је данас веома тужан, али и читав тениски свет. Пензионисао се Роџер Федерер, сада је то и званично, швајцарски тенисер је обавестио јавност да се више неће такмичити што не можемо навести као шокантну одлуку јер… »
Надал: Ово је тужан дан

Надал: Ово је тужан дан

Спорт клуб 15.09.2022
Поводом вести о пензионисању Роџера Федерера, јавио се и један од његова два највећа ривала Рафаел Надал. – Драги Роџере, мој пријатељу и ривалу. Ово је тужан дан, за мене лично, али и за читав светски спорт. Жалим што је… »
Драги пријатељу, ово је тужан дан: Огласио се Рафаел Надал, послао емотивну поруку Роџеру Федереру (фото)

Драги пријатељу, ово је тужан дан: Огласио се Рафаел Надал, послао емотивну поруку Роџеру Федереру (фото)

Вечерње новости 15.09.2022
НАКОН одлуке да Роџер Федерер оде у пензију реаговао је и његов велики ривал Рафаел Надал. Фото ЕПА – Драги Роџере, мој пријатељу и ривалу. Ово је тужан дан, за мене лично, али и за читав светски спорт. Жалим што је икада… »

Вести дана »