Povezane vesti
Brojni teniseri se oglasili povodom povlačenja Federera
Euronews 15.09.2022
Švajcarski teniser Rodžer Federer sasopštio je danas da će se povući posle Lejver kupa u Londonu, koji će se održati od 23. do 25. septembra, a povodom penzionisanja slavnog asa na društvenim mrežama oglasile su njegove brojne kolege. "Hvala ti… »
Nadal o odlasku Federera u penziju: Ovo je tužan dan
Beta 15.09.2022
Španski teniser Rafael Nadal rekao je danas da je najava Švajcarca Rodžera Federera da će završiti karijeru tužan dan za njega lično, ali i sportiste širom sveta. "Voleo bih da ovaj dan nikada nije došao. Ovo je tužan dan za mene lično i za… »
Rafael Nadal: Rodžere, prijatelju, želim ti svu sreću
Euronews 15.09.2022
Španski teniser Rafael Nadal emotivnom porukom oprostio se na profesionalan način od velikog rivala Rodžera Federera, koji je najavio da će u penziju posle Lejver kupa u Londonu (od 23. do 25. septembra). "Dragi Rodžere, moj prijatelju i rivalu… »
Nadal: Ovo je tužan dan
Sport klub 15.09.2022
Povodom vesti o penzionisanju Rodžera Federera, javio se i jedan od njegova dva najveća rivala Rafael Nadal. – Dragi Rodžere, moj prijatelju i rivalu. Ovo je tužan dan, za mene lično, ali i za čitav svetski sport. Žalim što je ikada došao. Bilo… »
Emotivni Nadal i njegovo pismo Federeru!
Sportske.net 15.09.2022
Rafael Nadal je danas veoma tužan, ali i čitav teniski svet. Penzionisao se Rodžer Federer, sada je to i zvanično, švajcarski teniser je obavestio javnost da se više neće takmičiti što ne možemo navesti kao šokantnu odluku jer ima 41 godinu i… »
Dragi prijatelju, ovo je tužan dan: Oglasio se Rafael Nadal, poslao emotivnu poruku Rodžeru Federeru (foto)
Večernje novosti 15.09.2022
NAKON odluke da Rodžer Federer ode u penziju reagovao je i njegov veliki rival Rafael Nadal. Foto EPA – Dragi Rodžere, moj prijatelju i rivalu. Ovo je tužan dan, za mene lično, ali i za čitav svetski sport. Žalim što je ikada došao. Bilo je… »
Vesti dana »
Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi: Evo koliko su zaradili Tajson i Pol za bokserski spektakl
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih
"Odigrao kao da je finale Lige šampiona, to je klasa": Rade Bogdanović hvalio najboljeg igrača Srbije!
Mondo pre 47 minutajoš 11 povezanih
Južna Koreja, SAD i Japan najavili osnivanje Sekretarijata za trilateralnu saradnju
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih