Повезане вести

Видић откачио Прију због пара: “Филип ми је тражио попуст, еј, попуст!”

Видић откачио Прију због пара: “Филип ми је тражио попуст, еј, попуст!”

Нова 15.09.2022
Креатор оплео по певачици. Саша Видић прекинуо је успешну сарадњу са Александром Пријовић због новца, пише Курир. Како Курир сазнаје од извора блиском модном креатору, до пословног разлаза између њега и певачице је дошло због… »
Од ње сам направио чудо, а онда се умешао Филип! Саша Видић о прекиду сарадње с Пријовићком - "Нисам ја маде ин цхина"

Од ње сам направио чудо, а онда се умешао Филип! Саша Видић о прекиду сарадње с Пријовићком - "Нисам ја маде ин цхина"

Мондо 15.09.2022
Саша Видић открио је због чега је прекинуо дугогодишњу сарадњу с певачицом Александром Пријовић. Саша Видић открио је због чега је прекинуо дугогодишњу сарадњу с певачицом Александром Пријовић. ПевачицаАлександра Пријовић… »
Имају милионе а траже попуст! Саша Видић жестоко оплео по Пријовићки и Филипу: Од ње сам направио чудо, нисам им ја маде ин…

Имају милионе а траже попуст! Саша Видић жестоко оплео по Пријовићки и Филипу: Од ње сам направио чудо, нисам им ја маде ин…

Курир 15.09.2022
Саша Видић прекинуо је успешну сарадњу са Александром Пријовић због новца! Како Курир сазнаје од извора блиском модном креатору, до пословног разлаза између њега и певачице је дошло због Александриног супруга Филипа… »

Вести дана »