Povezane vesti
Vidić otkačio Priju zbog para: “Filip mi je tražio popust, ej, popust!”
Nova 15.09.2022
Kreator opleo po pevačici. Saša Vidić prekinuo je uspešnu saradnju sa Aleksandrom Prijović zbog novca, piše Kurir. Kako Kurir saznaje od izvora bliskom modnom kreatoru, do poslovnog razlaza između njega i pevačice je došlo zbog Aleksandrinog supruga… »
Od nje sam napravio čudo, a onda se umešao Filip! Saša Vidić o prekidu saradnje s Prijovićkom - "Nisam ja made in china"
Mondo 15.09.2022
Saša Vidić otkrio je zbog čega je prekinuo dugogodišnju saradnju s pevačicom Aleksandrom Prijović. Saša Vidić otkrio je zbog čega je prekinuo dugogodišnju saradnju s pevačicom Aleksandrom Prijović. PevačicaAleksandra Prijović prekinula je dugogodišnju… »
Imaju milione a traže popust! Saša Vidić žestoko opleo po Prijovićki i Filipu: Od nje sam napravio čudo, nisam im ja made in…
Kurir 15.09.2022
Saša Vidić prekinuo je uspešnu saradnju sa Aleksandrom Prijović zbog novca! Kako Kurir saznaje od izvora bliskom modnom kreatoru, do poslovnog razlaza između njega i pevačice je došlo zbog Aleksandrinog supruga Filipa Živojinovića, koji je smatrao da su… »
Vesti dana »

Najviše snega na Kopaoniku, zavejani putevi u planinskim predelima, domaćinstva bez struje; Todorović: Uskoro porast temperature
RTV pre 8 minutajoš 137 povezanih

Vučić: Verujem da SAD idu na sankcije NIS-u, Rusi ne žele da prepuste vlasništvo
Euronews pre 47 minutajoš 23 povezane

Jedna stanica prokišnjava, drugoj fali deo: Dok je Vučić pompezno otvarao brzu prugu Novi Sad – Subotica njegove kamere snimile sve FOTO
Nova pre 12 minutajoš 72 povezane

Flotila za Gazu: Presretnut i poslednji brod koji je plovio da probije izraelsku blokadu Gaze
Radio sto plus pre 1 satjoš 20 povezanih

Sednica Skupštine Novog Sada: Usvojene sve tačke dnevnog reda, ispred zgrade održan protest
NIN pre 48 minutajoš 16 povezanih