Повезане вести
Абазовић: Нећу потписати да Лекић буде премијер, то је замка; Коњевић: Избори једино решење за политичку кризу у Црној Гори…
РТВ 16.09.2022
ПОДГОРИЦА - Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да неће потписати предлог да председник Демоса Миодраг Лекић буде премијер јер је то, како је рекао, замка. "Ево шта подразумева. Ми, на пример, не… »
Абазовић неће Лекића за премијера: То је замка
Политика 16.09.2022
ПОДГОРИЦА – Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да неће потписати предлог да председник Демоса Миодраг Лекић буде премијер јер је то, како је рекао, замка. „Ево шта подразумева. Ми, на пример, не… »
Предлог нећу потписати Абазовић: То је замка!
Ало 16.09.2022
Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је да неће потписати предлог да председник Демоса Миодраг Лекић буде премијер јер је то, како је рекао, замка, преноси РТВ. "Ево шта подразумева. Ми, на пример, не… »
Абазовић: Нећу потписати да Миодраг Лекић буде премијер, то је замка
Телеграф 16.09.2022
Он је истакао је да је био утврђен принцип да се реализацији тога приступи тек кад се све договори, укључујући и избор руководства парламента. Премијер Црне Горе у техничком мандату Дритан Абазовић изјавио је вечерас да неће… »
Нећу поттписати предлог: Абазовић о предлогу да лекић буде мандатар - То је замка
Вечерње новости 15.09.2022
ПРЕМИЈЕР у техничком мандату и лидер УРЕ Дритан Абазовић изјавио је вечерас на прес конференцији да неће потписати предлог да председник Демоса Миодраг Лекић буде премијер, јер је то замка. Фото: В. К. - Ако ко мисли да ће Марко… »
Вести дана »

Временска прогноза за понедељак 15. септембар 2025: Током јутра слаба киша, температура до 27
Бета пре 6 сатијош 7 повезаних

Зеленски: Удари на рафинерије најефикасније "санкције" против Русије; Сикорски: Упад руских дронова тест за НАТО
РТС пре 20 минутајош 2 повезане