Повезане вести

Пешићева прва анализа дебакла Србије: Ја то нећу дозволити

Пешићева прва анализа дебакла Србије: Ја то нећу дозволити

Нова 16.09.2022
Након завршетка учешћа репрезентације Србије на Европском првенству, селектор “Орлова” Светислав Пешић је у разговору за сајт КСС изнео своје утиске и запажања. Селектор Србије прво се осврнуо на само првенство. „Овогодишње… »
Огласио се Пешић: Нисам први пут критикован и вређан

Н1 Инфо 16.09.2022
Након завршетка учешћа репрезентације Србије на Европском првенству, селектор “Орлова” Светислав Пешић је у разговору за сајт КСС изнео своје утиске и запажања. – Овогодишње Европско првенство које се одржава након пет година… »
Огласио се Светислав Пешић - први пут након дебакла: Србија разочарала на Еуробаскету, ево шта каже селектор!

Огласио се Светислав Пешић - први пут након дебакла: Србија разочарала на Еуробаскету, ево шта каже селектор!

Мондо 16.09.2022
Искусни тренер први пут у јавности након неуспеха националног тима на Европском првенству. Искусни тренер први пут у јавности након неуспеха националног тима на Европском првенству. Кошаркашка репрезентација србије разочарала је… »

Спорт клуб 16.09.2022
Након завршетка учешћа репрезентације Србије на Европском првенству, селектор “Орлова” Светислав Пешић је у разговору за сајт КСС изнео своје утиске и запажања. – Овогодишње Европско првенство које се одржава након пет година… »
Пешићева порука српској јавности: ''Није први пут да ме вређају, никад нећу одустати од својих принципа!''

Пешићева порука српској јавности: ''Није први пут да ме вређају, никад нећу одустати од својих принципа!''

Спортске.нет 16.09.2022
Док се Немачка, Шпанија, Француска и мимо свих очекивања - Пољска, припремају за вечерашње полуфиналне мечеве, кошаркашка јавност у Србији увелико анализира неуспех нашег националног тима и разлоге због чега су ''орлови''… »
Пешић: Играчи на најбољи начин представљали земљу

Пешић: Играчи на најбољи начин представљали земљу

Спортски журнал 16.09.2022
Србија је елиминисана у осмини финала од Италије у Берлину након пет победа у групној фази у Прагу. Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић истакао је да су играчи на најбољи начин представљали земљу на… »
Никад ''луђи'' Евробаскет!

Никад ''луђи'' Евробаскет!

Спортске.нет 16.09.2022
Пре почетка Евробаскета сви су причали о Николи Јокићу, Јанису Адетокумбу, Луки Дончићу као највећим звездама овог такмичења, односно о Србији, Грчкој, Словенији као фаворитима за европско злато, али нико од њих није стигао ни… »

Вести дана »