Povezane vesti
Nakon ispovesti ivana marinkovića oglasila se Marija Kulić Priznala da je sve istina, evo kako je došlo do sukoba sa Tijanom…
Kurir 16.09.2022
Ivan Marinković je u emisiji "Gledanje snimaka" u velikoj ispovesti progovorio o Miljani Kulić i njihovom sinu Željku. On je otkrio kako su ga Kulići dočekali u Nišu, kad je išao da bliže upozna svog sina Željka, a tim povodom se sada oglasila Marija… »
Došao sam da vidim dete, njena sestra me napala! Ivan Marinković o odnosu s Miljanom Kulić i sinom - Tad je počeo pakao!
Mondo 16.09.2022
Ivan Marinković je do detalja izneo šta se dešavalo u protekle tri godine, koliko ima da je dobio sina s Miljanom Kulić. Ivan Marinković je do detalja izneo šta se dešavalo u protekle tri godine, koliko ima da je dobio sina s Miljanom Kulić. Učesnik… »
Nemam osećaj prema tom detetu Potresna ispovest Ivana Marinkovića, otkrio šok detalje odnosa sa Kulićkom
Alo 16.09.2022
Progovorio o svemu, bez dlake na jeziku. Ivan Marinković, koji je ušao u rijaliti Zadruga, progovorio je bez dvoumljena o odnosu sa Miljanom Kulić, šta oseća prema sinu Željku i kako su ga Kulićevi dočekali u Nišu, kada je otišao sinu na rođendan. - Prvi… »
Vesti dana »

Petorka iz Bačke Palanke uhapšena zbog paljenja automobila Novosađanke
Moj Novi Sad pre 56 minutajoš 28 povezanih

Veliki ruski napad na Kijev: Najmanje 13 mrtvih, više od 40 ranjenih
BBC News pre 57 minutajoš 37 povezanih

Nova epska bruka Mančester Junajteda: Četvrtoligaš prejak za Crvene đavole! Novak objasnio Amerikancima šta su devedesete na Balkanu: Ovo pitanje je Novaka vratilo u detinjstvo!
Hot sport pre 11 minutajoš 32 povezane

Paradi u Pekingu 3. septembra prisustvovaće Kim Džong Un, Vladimir Putin i Masud Pezeškijan
Beta pre 2 satajoš 23 povezane