Повезане вести

Након исповести ивана маринковића огласила се Марија Кулић Признала да је све истина, ево како је дошло до сукоба са Тијаном…

Након исповести ивана маринковића огласила се Марија Кулић Признала да је све истина, ево како је дошло до сукоба са Тијаном…

Курир 16.09.2022
Иван Маринковић је у емисији "Гледање снимака" у великој исповести проговорио о Миљани Кулић и њиховом сину Жељку. Он је открио како су га Кулићи дочекали у Нишу, кад је ишао да ближе упозна свог сина Жељка, а тим поводом се… »
Дошао сам да видим дете, њена сестра ме напала! Иван Маринковић о односу с Миљаном Кулић и сином - Тад је почео пакао!

Дошао сам да видим дете, њена сестра ме напала! Иван Маринковић о односу с Миљаном Кулић и сином - Тад је почео пакао!

Мондо 16.09.2022
Иван Маринковић је до детаља изнео шта се дешавало у протекле три године, колико има да је добио сина с Миљаном Кулић. Иван Маринковић је до детаља изнео шта се дешавало у протекле три године, колико има да је добио сина с… »
Немам осећај према том детету Потресна исповест Ивана Маринковића, открио шок детаље односа са Кулићком

Немам осећај према том детету Потресна исповест Ивана Маринковића, открио шок детаље односа са Кулићком

Ало 16.09.2022
Проговорио о свему, без длаке на језику. Иван Маринковић, који је ушао у ријалити Задруга, проговорио је без двоумљена о односу са Миљаном Кулић, шта осећа према сину Жељку и како су га Кулићеви дочекали у Нишу, када је отишао… »

Вести дана »