Povezane vesti
"Samozadovoljavao se ispred mene": Ava Karabatić prijavila stanodavca policiji: Starleta i otac preživeli pravu dramu
Blic 16.09.2022
Starleta Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić preživela su navodno pravu dramu sa stanodavcem kojeg su prijavili policiji zbog uznemiravanja. "Ova osoba je napravila nešto neprimereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posledice se… »
Propila se, pravila skandale, SAD prijavila seksualno zlostavljanje! Ava Karabatić očajna - Iskoristio je moju slabost!
Mondo 16.09.2022
Ava Karabatić i njen otac, koji je smršao 17 kila za mesec dana, preživeli su dramu sa stanodavcem u Splitu. Ava Karabatić i njen otac, koji je smršao 17 kila za mesec dana, preživeli su dramu sa stanodavcem u Splitu. Ava Karabatić, koju godinama unazad… »
"Napastovao me, masturbirao je ispred mene"! Ava Karabatić prijavila stanodavca (61) policiji! A evo šta on tvrdi! Drama
Kurir 16.09.2022
Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu. Nakon što joj je Instagram hakovan, Ava je počela da preteruje sa sa alkoholom, a preživela je pravu dramu sa stanodavcem kojeg su, njen… »
Vesti dana »
Dekan tražio od studenata da prekinu blokadu Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
Beta pre 19 minutajoš 55 povezanih
Izgorela kancelarija tužioca JTOK-a koji radi na finansijskoj istrazi u slučaju "Nadstrešnica"
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 9 povezanih
Tramp uzdrmao svetski poredak više nego bilo koji predsednik od Drugog svetskog rata: BBC urednica
BBC News pre 9 minutajoš 36 povezanih
Jensen najavljuje uspon zanata zbog AI-ja, kancelarijski radnici u problemu
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 42 povezane
Trump u Davosu zahteva "hitne" razgovore o preuzimanju Grenlanda
Bloomberg Adria pre 34 minutajoš 22 povezane