Povezane vesti
"Samozadovoljavao se ispred mene": Ava Karabatić prijavila stanodavca policiji: Starleta i otac preživeli pravu dramu
Blic 16.09.2022
Starleta Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić preživela su navodno pravu dramu sa stanodavcem kojeg su prijavili policiji zbog uznemiravanja. "Ova osoba je napravila nešto neprimereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posledice se… »
Propila se, pravila skandale, SAD prijavila seksualno zlostavljanje! Ava Karabatić očajna - Iskoristio je moju slabost!
Mondo 16.09.2022
Ava Karabatić i njen otac, koji je smršao 17 kila za mesec dana, preživeli su dramu sa stanodavcem u Splitu. Ava Karabatić i njen otac, koji je smršao 17 kila za mesec dana, preživeli su dramu sa stanodavcem u Splitu. Ava Karabatić, koju godinama unazad… »
"Napastovao me, masturbirao je ispred mene"! Ava Karabatić prijavila stanodavca (61) policiji! A evo šta on tvrdi! Drama
Kurir 16.09.2022
Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu. Nakon što joj je Instagram hakovan, Ava je počela da preteruje sa sa alkoholom, a preživela je pravu dramu sa stanodavcem kojeg su, njen… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 3 satajoš 23 povezane

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih

Stevandić za RTS: Milorad Dodik nije "stolica" već politika, ne mogu ga staviti iza rešetaka
RTS pre 2 minutajoš 97 povezanih

Teolog Vukašin Milićević nakon saslušanja u Crkvenom sudu: Ostajem pri svemu što sam rekao
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih