Povezane vesti
"Samozadovoljavao se ispred mene": Ava Karabatić prijavila stanodavca policiji: Starleta i otac preživeli pravu dramu
Blic 16.09.2022
Starleta Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić preživela su navodno pravu dramu sa stanodavcem kojeg su prijavili policiji zbog uznemiravanja. "Ova osoba je napravila nešto neprimereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posledice se… »
Propila se, pravila skandale, SAD prijavila seksualno zlostavljanje! Ava Karabatić očajna - Iskoristio je moju slabost!
Mondo 16.09.2022
Ava Karabatić i njen otac, koji je smršao 17 kila za mesec dana, preživeli su dramu sa stanodavcem u Splitu. Ava Karabatić i njen otac, koji je smršao 17 kila za mesec dana, preživeli su dramu sa stanodavcem u Splitu. Ava Karabatić, koju godinama unazad… »
"Napastovao me, masturbirao je ispred mene"! Ava Karabatić prijavila stanodavca (61) policiji! A evo šta on tvrdi! Drama
Kurir 16.09.2022
Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu. Nakon što joj je Instagram hakovan, Ava je počela da preteruje sa sa alkoholom, a preživela je pravu dramu sa stanodavcem kojeg su, njen… »
Vesti dana »
Protestna šetnja studenata u blokadi FDU, blokirana raskrsnica Takovske i Bulevara kralja Aleksandra
Blic pre 0 minutajoš 39 povezanih
Lideri EU: Američki plan može biti osnova za mirovno rešenje u Ukrajini
Sputnik pre 15 minutajoš 80 povezanih
Vučić o NIS-u: Teški pregovori o izlasku Rusa, Amerikanci traže sve detalje ugovora
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji i snežne padavine u Hrvatskoj 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 25 povezanih
Dvojica na skuteru prišla Tadiji i izrešetali ga: Ovako je stradao mladić usred bela dana na Novom Beogradu
Nova pre 35 minutajoš 40 povezanih