Повезане вести

Митровић шокирао новом песмом о Баки Прасету: „То ти је за рођендан“ ВИДЕО

Митровић шокирао новом песмом о Баки Прасету: „То ти је за рођендан“ ВИДЕО

Нова 16.09.2022
Рат међу њима не јењава. Власник телевизије „Пинк“ Жељко Митровић и јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе, већ данима су у медијском рату. Они су изнели низ гнусних оптужби један на рачун другог, а Митровић је објавио… »
"Робија ти се смеши": Жељко Митровић објавио песму на рођендан Баке Прасета: "Припремио сам поклон за тебе"

"Робија ти се смеши": Жељко Митровић објавио песму на рођендан Баке Прасета: "Припремио сам поклон за тебе"

Блиц 16.09.2022
Власник телевизије "Пинк" Жељко Митровић и јутјубер Бака Прасе већ недељама су у медијском рату. Бака Прасе данас слави рођендан, а Митровић му је на посебан начин честитао рођендан. "Криминалци су хтели да продају Баку Прасета… »
"Криминалци су хтели да продају Баку Прасета за 300.000": Жељко Митровић објавио шок преписку: "Нуде ми сарадњу, сви ће бити…

"Криминалци су хтели да продају Баку Прасета за 300.000": Жељко Митровић објавио шок преписку: "Нуде ми сарадњу, сви ће бити…

Блиц 16.09.2022
Владник телевизије "Пинк", Жељко Митровић, који је у медијском сукобу са јутјубером Богданом Илићем, написао је да су га наводно контактирали криминалци који су наводно сарађивали са јутјубером Богданом Илићем, те је објавио… »
"Бакини криминалци ми нуде да га издају!" Жељко Митровић објавио шок преписку: Хтели су да га продају за 300.000

"Бакини криминалци ми нуде да га издају!" Жељко Митровић објавио шок преписку: Хтели су да га продају за 300.000

Курир 16.09.2022
Рат између Жељка Митровића и Баке Прасета траје скоро месец дана, а они на својим мрежама редовно се оглашавају поводом тога. Сада је власник телевизије "Пинк" објавио да су га наводно контактирали криминалци који су сарађивали… »

Вести дана »