Povezane vesti
Mitrović šokirao novom pesmom o Baki Prasetu: „To ti je za rođendan“ VIDEO
Nova 16.09.2022
Rat među njima ne jenjava. Vlasnik televizije „Pink“ Željko Mitrović i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, već danima su u medijskom ratu. Oni su izneli niz gnusnih optužbi jedan na račun drugog, a Mitrović je objavio i skandaloznu pesmu o… »
"Robija ti se smeši": Željko Mitrović objavio pesmu na rođendan Bake Praseta: "Pripremio sam poklon za tebe"
Blic 16.09.2022
Vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović i jutjuber Baka Prase već nedeljama su u medijskom ratu. Baka Prase danas slavi rođendan, a Mitrović mu je na poseban način čestitao rođendan. "Kriminalci su hteli da prodaju Baku Praseta za 300.000": Željko… »
"Kriminalci su hteli da prodaju Baku Praseta za 300.000": Željko Mitrović objavio šok prepisku: "Nude mi saradnju, svi će biti…
Blic 16.09.2022
Vladnik televizije "Pink", Željko Mitrović, koji je u medijskom sukobu sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, napisao je da su ga navodno kontaktirali kriminalci koji su navodno sarađivali sa jutjuberom Bogdanom Ilićem, te je objavio prepisku. (FOTO) Baka Prase… »
"Bakini kriminalci mi nude da ga izdaju!" Željko Mitrović objavio šok prepisku: Hteli su da ga prodaju za 300.000
Kurir 16.09.2022
Rat između Željka Mitrovića i Bake Praseta traje skoro mesec dana, a oni na svojim mrežama redovno se oglašavaju povodom toga. Sada je vlasnik televizije "Pink" objavio da su ga navodno kontaktirali kriminalci koji su sarađivali sa jutjuberom Bogdanom… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 52 povezane
Fiskalni savet ocenjuje rebalans budžeta: Deficit se neopravdano povećava za 59 milijardi dinara, neka krupna davanja bez objašnjenja
Danas pre 35 minutajoš 28 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 54 povezane
(Video) Vatra buknula uz auto-put, njive u plamenu, gust dim se nadvio nad kolovozom
Dnevnik pre 36 minutajoš 23 povezane