Povezane vesti
Jelisaveta Blagojević: Moj sin ima dve mame i vrlo je ponosan
Nova 16.09.2022
Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Jelisaveta Blagojević izjavila je u Novom danu da njen sin ima dve mame i da je vrlo ponosan na to što ima drugačiju porodicu. "Porodica je porodica, to što ne postoje zakoni u Srbiji, to znači da su… »
Blagojević: Moj sin ima dve mame, ne mogu da registrujem kao srpskog državljanina zbog obrasca u kome piše „otac“ i…
Danas 16.09.2022
Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Jelisaveta Blagojević izjavila je u Novom danu da njen sin ima dve mame i da je vrlo ponosan na to što ima drugačiju porodicu. „Porodica je porodica, to što ne postoje zakoni u Srbiji, to znači da su… »
Blagojević: Ja u Srbiji nemam dete, ja ga imam u Švedskoj
N1 Info 16.09.2022
Profesorka Fakulteta za medije i komunikacije Jelisaveta Blagojević izjavila je u Novom danu da njen sin ima dve mame i da je vrlo ponosan na to što ima drugačiju porodicu. "Porodica je porodica, to što ne postoje zakoni u Srbiji, to znači da su… »
Vesti dana »

Ko je Klinton iz trabzona i za šta se tereti ljuti Erdoganov rival Od nameštanja tendera do terorizma, gradonačelnik Istanbula već krivično gonjen (foto, video)
Kurir pre 41 minutajoš 18 povezanih

Vučević: Poslat zahtev američkim i ruskim bezbednosnim službama za istragu o zvučnom topu
Beta pre 35 minutajoš 15 povezanih

Hladno jutro sa -7 stepeni Očekuje nas sunčan dan uz porast temperature
Dnevnik pre 3 satajoš 17 povezanih