Повезане вести
Јелисавета Благојевић: Мој син има две маме и врло је поносан
Нова 16.09.2022
Професорка Факултета за медије и комуникације Јелисавета Благојевић изјавила је у Новом дану да њен син има две маме и да је врло поносан на то што има другачију породицу. "Породица је породица, то што не постоје закони у… »
Благојевић: Мој син има две маме, не могу да региструјем као српског држављанина због обрасца у коме пише „отац“ и „мајка“…
Данас 16.09.2022
Професорка Факултета за медије и комуникације Јелисавета Благојевић изјавила је у Новом дану да њен син има две маме и да је врло поносан на то што има другачију породицу. „Породица је породица, то што не постоје закони у… »
Благојевић: Ја у Србији немам дете, ја га имам у Шведској
Н1 Инфо 16.09.2022
Професорка Факултета за медије и комуникације Јелисавета Благојевић изјавила је у Новом дану да њен син има две маме и да је врло поносан на то што има другачију породицу. "Породица је породица, то што не постоје закони у… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 9 минутајош 19 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 4 минутајош 8 повезаних
Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Н1 Инфо пре 34 минутајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних