Повезане вести

„Заплакао сам кад сам видео ћерку“: Слободана је младић сатима држао као таоца

„Заплакао сам кад сам видео ћерку“: Слободана је младић сатима држао као таоца

Нова 16.09.2022
Слободан Трифуновић, власник аутомеханичарске радње у Улици Војводе Мицка Крстића на Карабурми, пеживео је у четвртак прави пакао јер му је комшија Стеван Ј. (28) четири сата је држао оштрицу скалпела на врату. Како је… »
"Рекао САМ му: Или ме пусти или ме убиј, немој ме мучити" Потресна исповест таоца из аутомеханичарске радње на…

"Рекао САМ му: Или ме пусти или ме убиј, немој ме мучити" Потресна исповест таоца из аутомеханичарске радње на…

Блиц 16.09.2022
Слободан Трифуновић који је јуче био заточен у својој аутомеханичарској радњи у београдском насељу Карабурма испричао је да је срећан што је успео да изађе жив из драме која је трајала сатима. Подсетимо, комшија С.Ј. (26) јуче… »
"Ставио ми је нож под грло, рекао сам: Убиј ме, не мучи ме!" Потресна исповест аутомеханичара после талачке кризе

"Ставио ми је нож под грло, рекао сам: Убиј ме, не мучи ме!" Потресна исповест аутомеханичара после талачке кризе

Мондо 16.09.2022
Слободан Трифуновић аутомеханичар са Карабурме, једва је спасао главу, када му је комшија улетео у радњу и прислонио нож на грло. Слободан Трифуновић аутомеханичар са Карабурме, једва је спасао главу, када му је комшија улетео у… »

Вести дана »