Повезане вести
Осигурала сам се, можете да ми поп**ите к***ц ове године! Маја Маринковић скочила на Алекс и проговорила о хонорару!
Мондо 16.09.2022
Маја Маринковић у шестој сезони Задруге жешћа него икад. Маја Маринковић у шестој сезони Задруге жешћа него икад. Маја Маринковић и Александра Николић нису лепо започеле "дружење" у Задрузи, па је већ уследило неколико скандала… »
Дисквалификација? Маји Маринковић прети озбиљна казна! Открила тајну о свом уговору у "Задрузи 6", па насрнула на Александру
Блиц 16.09.2022
Старлета Маја Маринковић урадила је оно што је строго забрањено у "Задрузи", због чега би могла да буде кажњена или чак дисквалификована. Маја је, наиме, открила детаље уговора током свађе са Александром Николић. Далла и Цар… »
Маја открила тајну о свом уговору у задрузи! Мислила је да провоцира Александру, а онда се испалила! Чека је казна? (видео)
Курир 16.09.2022
Маја Маринковић дуго је преговарала за улазак у "Задругу 6", а сада је открила детаље уговора током свађе са Александром Николић. Маја је од самог старта "Задруге 6" провоцирала Александру Николић, а када је Дејанова девојка… »
"Маја Маринковић има фетиш НА ожењене": Водитељ поткачио старлету због срамног понашања: "Знам је добро, она себе више не…
Блиц 16.09.2022
Драган Маринковић Маца проговорио је о улози водитеља у ријалитију "Задруга", где је најавио повратак након паузе. Он је отворено изнео своје мишљење о контроверзној учесници Маји Маринковић и прокоментарисао њен улазак, као… »
Ни Она себе више не препознаје у огледалу! Маца без длаке на језику оплео по Маји Маринковић - Нисмо ми из истог филма!
Мондо 16.09.2022
Драган Маринковић Маца прокоментарисао је свом стилу Мају и њене "акције". Драган Маринковић Маца прокоментарисао је свом стилу Мају и њене "акције". Маја Маринковић је ових дана главна тема у Задрузи, па је њену појаву и… »
Маја има фетиш на ожењене Маца жестоко осуо паљбу по Маринковићки: Нисам љубитељ таквих девојчица
Ало 16.09.2022
Он је отворено изнео своје мишљење о контроверзној учесници. Драган Маринковић Маца проговорио је о улози водитеља у ријалитију "Задруга", где је најавио повратак након паузе. Он је отворено изнео своје мишљење о… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 47 минутајош 4 повезане
Поништена наредба; Суд дозволио Трампу да распореди Националну гарду у Вашингтону
Курир пре 1 сатјош 1 повезана