Povezane vesti
Mijatović progovorio o najavama da će postati sportski direktor Partizana
Nova 16.09.2022
Osvrnuo se i na igre Partizana, Zvezde, reprezentacije... Čuveni napadač crno-belih i Real Madrida Predrag Mijatović istakao je da je video kako se njegovo ime „provlači“ za poziciju sportskog direktora fudbalskog kluba, u kontekstu cele situacije u… »
Mijatović: Partizan u srcu, ali neću biti sportski direktor
Dnevnik 16.09.2022
MADRID: Partizan je klub koji je meni u srcu, ali moj život je porodično i poslovno vezan za Španiju i ne planiram povratak u Srbiju, izjavio je legendarni fudbaler Predrag Mijatović. Čuveni napadač crno-belih i Real Madrida u ekskluzivnom intervjuu… »
Ne preuzimam funkciju u Partzanu, ali tu sam da pomognem: Predrag Mijatović o pričama da će biti direktor crno-belih
Euronews 16.09.2022
Gotovo da ne postoji godina, najviše dve, a da se u javnosti ne pominje kako bi Predrag Mijatović mogao da preuzme neku od funkcija u Fudbalskom klubu Partizan. Jednom je to mesto predsednika, drugi put sportskog direktora ili generalnog sekretara, ali… »
Vesti dana »
"Sa dubokom tugom sam primio vest": Vučić uputio saučešće premijeru i kralju Španije nakon teške železničke nesreće
Blic pre 46 minutajoš 34 povezane
Đoković u pohodu na 25. grend slem - na startu protiv Pedra Martineza
RTV pre 6 minutajoš 59 povezanih
Tramp: Danska nije uklonila rusku pretnju s Grenlanda, vreme je da se to učini
Danas pre 6 minutajoš 20 povezanih
AMSS upozorava vozače na poledicu, kamioni na izlaz na graničnom prelazu Batrovci čekaju pet sati
Danas pre 31 minutajoš 16 povezanih
Danas je Bogojavljenje, dan kada se nebo otvara i voda postaje sveta. Ovo obavezno treba uraditi za zdravlje i sreću.
Dnevnik pre 1 satjoš 15 povezanih