Povezane vesti
Sisoko predstavljen na banovom brdu: ‘Badamosi mi je pričao o Čukaričkom, srećan sam što sam ovde!’ (foto)
Hot sport 16.09.2022
Veliko pojačanje za belo-crne! Sambu Sisoko je u četvrtak stigao u Beograd, gde je potpisao ugovor sa Čukaričkim, poslednjeg dana prelaznog roka. Mladi reprezentativac Malija došao je na pozjamicu do kraja sezone, sa pravom otkupa. Sisoko još nije… »
Sisoko: Badamosi mi je pričao samo lepe stvari o Čukaričkom
Sport klub 16.09.2022
Sambu Sisoko je u četvrtak stigao u Beograd, gde je potpisao ugovor sa Čukaričkim, poslednjeg dana prelaznog roka. Mladi reprezentativac Malija došao je na pozjamicu do kraja sezone, sa pravom otkupa. Sisoko još nije odradio prvi trening sa Čukaričkim… »
Vesti dana »
Građanski pokret Bravo: Policija i tužilaštvo reaguju povodom napada na aktiviste u Kuli
Nedeljnik pre 5 satijoš 20 povezanih
Bivši advokat Džulijana Asanža i 92-godišnji sudija: Ko brani Madura
BBC News pre 23 minutajoš 26 povezanih
Prijava protiv „Gradske čistoće“ jer je donirala vozila opštinama pred izbore – i to im nije prvi put, saznaje Nova ekonomija
Nova ekonomija pre 2 satajoš 39 povezanih
RHMZ objavio upozorenje: Sutra hladnije sa kratkotrajnim pljuskovima, u pojedinim delovima zemlje padaće sneg
Euronews pre 4 satijoš 42 povezane
Uhapšena "WhatsApp" kriminalna grupa: Oštetili narod za osam miliona dinara, privedena i dva ruska državljanina
Euronews pre 58 minutajoš 26 povezanih