Povezane vesti
Sisoko predstavljen na banovom brdu: ‘Badamosi mi je pričao o Čukaričkom, srećan sam što sam ovde!’ (foto)
Hot sport 16.09.2022
Veliko pojačanje za belo-crne! Sambu Sisoko je u četvrtak stigao u Beograd, gde je potpisao ugovor sa Čukaričkim, poslednjeg dana prelaznog roka. Mladi reprezentativac Malija došao je na pozjamicu do kraja sezone, sa pravom otkupa. Sisoko još nije… »
Sisoko: Badamosi mi je pričao samo lepe stvari o Čukaričkom
Sport klub 16.09.2022
Sambu Sisoko je u četvrtak stigao u Beograd, gde je potpisao ugovor sa Čukaričkim, poslednjeg dana prelaznog roka. Mladi reprezentativac Malija došao je na pozjamicu do kraja sezone, sa pravom otkupa. Sisoko još nije odradio prvi trening sa Čukaričkim… »
Vesti dana »

Dačić o situaciji na Filozofskom fakultetu: “Policija napadnuta, došla na poziv dekana”
Serbian News Media pre 1 satjoš 36 povezanih

Zvezda bez Lige šampiona: Žaža golom u finišu poslao kiparski Pafos u elitu
BBC News pre 3 minutajoš 55 povezanih

Crvena zvezda bizarnim golom u 89. Minutu ostala bez lige šampiona: Crveno-bele skupo koštao poraz u Beogradu
Kurir pre 3 minutajoš 24 povezane

Da li će sankcije NIS-u stupiti na snagu? Glišić: I dalje ćemo imati privilegovan status - Kapor: Očekujem odlaganje
Kurir pre 3 minutajoš 32 povezane

Ivanić vraća zvezdu u život: Crveno-beli stigli do prednosti na Kipru protiv Pafosa (video)
Večernje novosti pre 18 minutajoš 36 povezanih