Povezane vesti
Hvala vam! Povodom rođendana "Blica" zatrpani smo čestitkama, a prosleđujemo ih našim čitaocima
Blic 16.09.2022
Povodom 26. rođendana naše matične kuće „Blic“, redakcija „EuroBlica“ i Srpskainfo u Banjaluci doslovno je zatrpana čestitkama, a mi ih prosleđujemo našim čitaocima. Jer smo tu za njih i ne bismo postojali bez njihovog poverenja. Istovremeno, zahvalni… »
Čestitke sa svih strana: Srećan rođendan "Blicu" poželeli najviši zvaničnici Srpske, privrednici, lideri stranaka, poslovni…
Blic 16.09.2022
Povodom 26. rođendana “Blica”, u redakciju “EuroBlica” i Srpskainfo u Banjaluci stigle su brojne čestitke najviših zvaničnika Republike Srpske, članova Vlade, predstavnika Srpske u zajedničkim institucijama BiH, gradonačelnika i načelnika opština… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro