Povezane vesti
Nišlije mladića tražile 3 dana, razlog je neverovatan: Sada ga nazivaju herojem
Nova 16.09.2022
"Traži se momak u beloj majici koji mi je danas oko 15 sati kod Emone pomogao da povratim svoj ukradeni novčanik. U žurbi ka detetu nisam ni stigla da mu se zahvalim!" - Tri dana ovu objavu na jednoj od Fejsbukovih grupa delile su Nišlije, pokušavajući… »
Ovog momka je 3 dana tražio ceo Niš: Miloš sam savladao serijskog džeparoša i vratio ukradeno, a onda nestao
Telegraf 16.09.2022
Ovaj skromni student kazao je da je reagovao onako kako bi se očekivalo od svakog kada je drugome potrebna pomoć. "Traži se momak u beloj majici koji mi je danas oko 15 sati kod Emone pomogao da povratim svoj ukradeni novčanik! U žurbi ka detetu nisam ni… »
Vesti dana »

Elita 8: Finale Pobednik rijalitija je Gastoz! Ukrajinka ušla u top 3, a Anelina sestra Sita poručila besno: "Tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 3 satajoš 13 povezanih

Dušica Jakovljević cela u biserima na finalu "Elite 8": Na rukama elegantne rukavice, a dole sve puca: Voditeljka zasenila sve
Blic pre 16 minutajoš 8 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 6 povezanih