Повезане вести
Путин открио прави разлог: Ево зашто је послао трупе у Украјину, нема везе само са Донбасом! Кијев ово може да очекује! Видео…
Курир 16.09.2022
Руски председник Владимир Путин оптужио је Запад да жели да распарча Русију додавши да је трупе послао у Украјину како би то спречио. Говорећи на самиту Шангајске сарадње, Путин је запретио ударима на украјинску инфраструктуру… »
Кијев не жели преговоре! Шок тврдње Путина током посете блиском савезнику - "Они желе да остваре циљеве војним путем!"
Мондо 16.09.2022
Председник Русије Владимир Путин је изјавио да ће учинити све што може да би се рат у Украјини што пре окончао, али је додао да Кијев наводно не жели да преговара, већ жели да своје циљеве оствари војним путем на бојном пољу… »
Путин рекао да Русија жели да заврши рат у Украјини што је пре могуће
Инсајдер 16.09.2022
Руски председник Владимир Путин рекао је данас индијском премијеру Нарендри Модију да жели "што је могуће пре" да заврши сукоб у Украјини изразивши разумевање за "забринутост" Индије око тог питања. "Знам ваш став око сукоба у… »
Путин рекао Модију да Русија жели да заврши рат у Украјини што је пре могуће
Нови магазин 16.09.2022
Руски председник Владимир Путин рекао је данас индијском премијеру Нарендри Модију да жели "што је могуће пре" да заврши сукоб у Украјини изразивши разумевање за "забринутост" Индије око тог питања. "Знам ваш став око сукоба у… »
"Желимо да се све оконча што пре је могуће": Индијски премијер рекао Путину да сада није време за ратовање, овако му је руски…
Блиц 16.09.2022
Премијер Индије Нарендра Моди рекао је данас руском председнику Владимиру Путину да сада није време за ратовање, пошто несташица хране, ђубрива и горива, представља једну од главних проблема у свету. - Знам само да данашња ера… »
Путин рекао да Русија жели да заврши рат у Украјини што је пре могуће
Н1 Инфо 16.09.2022
Руски председник Владимир Путин рекао је индијском премијеру Нарендри Модију да жели "што је могуће пре" да заврши сукоб у Украјини изразивши разумевање за "забринутост" Индије око тог питања. „Знам ваш став око сукоба у… »
Моди поручио Путину: "Сада није време за ратовање"
Телеграф 16.09.2022
Њих двојица састала су се на маргинама самита у Узбекистану. Премијер Индије Нарендра Моди рекао је данас руском председнику Владимиру Путину да сада није време за ратовање, пошто несташица хране, ђубрива и горива, представља… »
Премијер Индије рекао Путину да 'сад није вријеме за рат'
Слободна Европа 16.09.2022
Индијски премијер Нарендра Моди у петак, 16. септембра рекао је руском предсједнику Владимиру Путину да "сада није вријеме за рат", а да су сигурност хране, гнојива и горива међу главним свјетским проблемима. "Знам да данашње… »
Вести дана »
Суперлига Србије: Војводина изненадила Звезду и славила у Београду
Данас пре 25 минутајош 2 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Драма у Турској: Авион из Приштине излетео са писте после слетања на аеродром у Истанбулу
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана