Повезане вести

Звезда се појачала у везном реду, вратило се дете црвено-белих

Звезда се појачала у везном реду, вратило се дете црвено-белих

Нова 16.09.2022
Црвена звезда је ангажовала и последње појачање у летњем прелазном року, с обзиром на то да је црвено-бели дрес поново задужило дете клуба - Срђан Мијаиловић, који је потписао трогодишњи уговор и прикључио се тиму Милоша… »
Мијаиловић у Звезди после девет година: Имам позитивну трему

Мијаиловић у Звезди после девет година: Имам позитивну трему

Спорт клуб 16.09.2022
Доскорашњи везни фудбалер Чукаричког Срђан Мијаиловић (28) званично се вратио у Црвену звезду и потписао трогодишњи уговор. Он је претходних година поред Чукаричког играо и за турски Кајзериспор и руски Крила Совјетов. „После… »
Мијаиловић поново на ‘маракани’: ‘Никада нисам преговарао са Партизаном! Вратио сам се у своју кућу!’ (фото)

Мијаиловић поново на ‘маракани’: ‘Никада нисам преговарао са Партизаном! Вратио сам се у своју кућу!’ (фото)

Хот спорт 16.09.2022
Искусни везиста и званично задужио опрему црвено-белих! Црвена звезда је ангажовала и последње појачање у летњем прелазном року, с обзиром на то да је црвено-бели дрес поново задужило дете београдског клуба – Срђан Мијаиловић… »
Никада нисам преговарао са партизаном: "Мићко" се вратио у Звезду после 9 година и открио шта би да исправи на Маракани!

Никада нисам преговарао са партизаном: "Мићко" се вратио у Звезду после 9 година и открио шта би да исправи на Маракани!

Мондо 16.09.2022
Срђан Мијаиловић је истакао да је пресрећан због повратка у Љутице Богдана, док Митар Мркела верује да ће везиста одмах побољшати екипу Милоша Милојевића. Срђан Мијаиловић је истакао да је пресрећан због повратка у Љутице… »
"Да, хтео ме је и Партизан" Делије славе, Звезда вратила играча ког је Просинечки видео као аса и ставио га у први тим док је…

"Да, хтео ме је и Партизан" Делије славе, Звезда вратила играча ког је Просинечки видео као аса и ставио га у први тим док је…

Вечерње новости 16.09.2022
ЦРВЕНА звезда је ангажовала и последње појачање у летњем прелазном року. Новости Црвено-бели дрес поново је задужило "дете" клуба с Маракане - Срђан Мијаиловић, који је потписао трогодишњи уговор и прикључио се тиму Милоша… »

Вести дана »