Povezane vesti
Nije ljubav ko je bacio đubre i šta ima za ručak: Voditeljka otkrila i što joj pucaju veze - Polako postanu ljubomorni!
Mondo 16.09.2022
Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila o emotivnim partnerima. Voditeljka Dušica Jakovljević progovorila o emotivnim partnerima Voditeljka rijalitija Zadruga Dušica Jakovljević, otkrila je da joj nije jasno zašto njen ljubavni život izaziva pažnju… »
"Nisam menjala muškarce, bavila sam se istraživanjem" DUŠICA Jakovljević nikad iskrenije o emotivnim vezama: "Partneri su…
Blic 16.09.2022
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da uveliko piše svoju prvu knjigu, a progovorila i o svom emotivnom životu. - Počela sam da pišem knjigu i naslov je "Projekat ljubav", dok podnaslov objašnjava sve, a glasi "Nisam menjala muškarce, bavila sam se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 33 povezane
„Ova zemlja su svi oni koji će vas čekati kraj puta“: Studenti krenuli u biciklističke ture kroz Srbiju; Evo kada stižu u Šabac
Šabačke novosti pre 2 satajoš 23 povezane
Karni: Partnerstvo Kanade i EU neophodno da bi se zaštitile od velikih sila
Politika pre 30 minutajoš 54 povezane
Usvojen zakon o sankcijama Rusiji i Iranu u američkom Kongresu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 22 povezane
Nova uredba Vlade Srbije: Majkama omogućena bespovratna pomoć do 2,5 miliona dinara za kupovinu seoske kuće
Glas Zapadne Srbije pre 59 minutajoš 16 povezanih